HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 29. APRIL 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Držite se stare dobre prakse i ne želite da menjate svoje navike bez većeg motiva. Imate mnogo razloga zašto se ne proširite u poslovnom planu na ovaj način, koji vam se plasira od starne saradnika, koji žele da vam pomognu bez izuzetka.

Ljubav: Nemate mnogo motiva da se bavite partnerskim odnosima, koliko ste angažovani na nekom drugom segmentu. Možete nekoga da razbesnite.

Zdravlje: Nemate velike probleme.

 

BIK

Posao: Već neko vreme želite da zaokružite mnogo toga na svom ličnom planu. Želite da se osećate ostvareno, pa ukoliko niste možete biti pod većim pritiskom, koji vam se plasira s obzirom na aspekte, koje imate na polju posla.

Ljubav: Odlična ljubavna komunikacija sa osobom rođenoj u znaku Jarca. Ne morate da se odričete svog slobodnog vremena, kako bi se više družili sa osobom na koju često mislite.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite

BLIZANCI

Posao: Ukoliko ste danas malo više pesimistični, kada je poslovna strana u pitanju ne morate da dramite bez veće potrebe. Pokušaj konkurencije da vas pokoleba neće uspeti trajno da vam sruši planove. Imate odličan odbrambeni mehanizam.

Ljubav: Pomalo vas partner iritira, kada su u pitanju zajednički ciljevi. Morate da se povinujete tuđim željama a to ne želite. Ostanite, ipak pri svom stavu ovaj put.

Zdravlje: Nervoza.

RAK

Posao: Ukoliko ste spremni da pozajmite novac, pokušajte da to ne radite. Imate pomalo loše aspekte za takve transakcije. Pokušajte da ga sami zaradite. Ne morate da se uvlačite u dugove, jer ih tako nećete brzo rešiti ovaj put.

Ljubav: Imate nekoga na koga često mislite. Poželećete da se dogovorite oko zajedničkog izlaska. Bićete prijatno iznenađeni. Zračite pozoitivnom energijom.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

LAV

Posao: Ponekad se osećate pomalo beskorisno na određenim segmentima, naročito kada se aktivnosti odnose na vaše polje komunikacije. Ne želite da se bavite beskorisnim poslovima, koji vam donose mnogo manje finansijske satisfakcije.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne morate da se zavlačite u kuću koliko se od vas očekuje da se provodite. Možete da sretnete karmičku ljubav

Zdravlje: Veliki kašalj.

DEVICA

Posao: Moraćete mnogo više da radite. Od vas se oćekuje mnogo više zalaganja. Ne očajavajte, jer imate šta da ponudite i da istrajete. Značaj trenutnih poteza koje budete napravili znaćete za neko vreme. Pokušajte da budete tolerantniji.

Ljubav: Ne verujtre partneru sve ono što vam priča. Imajte dozu skepticizma, kada su vaše zajedničke teme u pitanju. Bilo bi dobro da se povučete iz trenutne situacije.

Zdravlje: Potrebne su vam veće količine joda.

 

VAGA

Posao: Vaše želje su veće od trenutnog kapaciteta da se realno i dese. Moraćete mnogo više da radite na realizaciji započetog posla, jer vam snage ponestaje za nešto više. Morate da se prilagođavate drugima i to vas pomalo iritira.

Ljubav: Imali ste mnogo dobre šanse da upoznate zanimljivu osobu. Pokušavate da taj trend i dalje ponavljate, ali vam izmiče dobra prilika.

Zdravlje: Problem sa gornjom vilicom.

ŠKORPIJA

Posao: Niste mogli da izbegnete aspekte, koji su vam nešto više otvoreni ovaj put. Možda ste pomalo nefleksibilni. Pokušajte da sagledate situaciju iz nekog drugog ugla, jer nemate nameru da trošite vreme bez većeg razloga.

Ljubav: Ukoliko vam se pojavi osoba na koju često mislite ne morate da se dvoumite, već da se otvorite i priđete. Vi to ne želite ovaj put i više prihvatate pasivniji stav.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

 

STRELAC

Posao: Na poslovnom segmentu ne morate da dopuštate da vas dezavuišu poslovni saradnici koji nisu vični svom poslu. Imate poverenje u pogrešne osobe. Morate dobro da se informišete šta dalje da radite i da ponekad povučete ručnu, kada su vaše odluke u pitanju.

Ljubav: Nemate nameru da se družite sa osobom, koja vas ne podržava. Imate i vi svoje bubice i ne želite da ih povezujete sa emotivnim stanjem, koje trenutno imate. Ovde se stvari dešavaju više podsvesno

Zdravlje: Osećate se odlično.

JARAC

Posao: Početak poslovne saradnje sa strancima možete da očekujete u narednom periodu. Imaćete odličnu šansu da se ponadate i većem finansijskom prilivu. Morate da mislite na svoj porodični budzet, jer je sve manji kroz vreme.

Ljubav: Ne ulazite u vezu u narednom periodu. Ukoliko danas upoznate zanimljiviu osobu budite ipak na distanci.

Zdravlje: Ukoliko se osećate loše, moguće da imate problem sa gvožđem.

 

VODOLIJA

Posao: Pomalo ste neraspoloženi, kada su sitnice u pitanju. Morate da se naviknete na situaciju, koja vam se protežira u narednom periodu. Ne morate da se povremeno okrenete i pogledate sve šta ste propustili. Morate da gurate napred bez izgovora.

Ljubav: Imaćete mnogo više šanse da uđete u tajnu ljubavnu vezu. Mislite na neku osobu već duže vreme. Morate da se fokusirate na bitne stvari u svom životu.

Zdravlje: Nesanica.

RIBE

Posao: Pomalo ste latentni i nemate nameru da se menjate. Bićete podstaknuti nečijim uspehom, ali tek u tragovima. Treba vam više energije, kako bi uspeli da završite aktivnosti, koje se u većoj meri gomilaju u vašem poslovnom segmentu.

Ljubav: Ne morate da se bavite prošlim ljubavnim vezama koliko trenutno imate pored sebe jednog Lava, pa se opustite uz ovu osobu u toku dana.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article