HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 8. JUL 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Ukoliko ste nezaposleni sledi vam ozbiljno potpisivanje ugovora. Neke događaje niste mogli izbeći kao ovakav tretman na polju posla.

Ljubav: Ne marite šta partner misli i šta je u stanju konkretno da uradi ukoliko ne bude emocija obostrana. Ne plašite se većih promena.

Zdravlje: Potreban vam je sistematski pregled.

 

BIK

Posao: Volite jaču borbu sa nekim za koga smatrate da je vaš veliki konkurent ovaj put. Sledi vam otrežnjenje na polju posla i jačanje saradnje sa bitnim ljudima.

Ljubav: Ukoliko ste u jačoj ljubavnoj vezi ne marite na sitne opaske od strane vašeg partnera. Budite otvoreniji u komunikaciji koja vam može otvoriti put ka uspešnoj ljubavnoj vezi.

Zdravlje: Predeo vrata vam je osetljiv.

BLIZANCI

Posao: Kada su u pitanju poslovni segment i finansije, ne morate da marite za povećanje novca i da osetite šta znači poveći priliv jer vi to zaslužujete.

Ljubav: Neko bi mogao uporno na vas da misli. Budite otvoreni i priznajte da ste se zaljubili. Jedna Devica je odlična solucija za vaš emotivni segment.

Zdravlje: Pokušajte da se opustite.

RAK

Posao: Preduzetnički duh je nešto što vas vodi kroz pojačano polje finansija u ovom trenutku. Imate svoju zvezdu vodilju koja vam pravi odličan ambijent za uspeh.

Ljubav: Kada je emotivni segment u pitanju, morate da se upustite u rizičniju priču koja vam se protežira u narednom periodu.

Zdravlje: Solarni pleksus vam je lošije postavljen.

LAV

Posao: Imate jako mršavu sliku u odnosu na želje na vašem poslovnom planu. Budite dovoljno otvoreni za nešto više bar kada su u pitanju planovi i odluke za dalji rad koji bi vas očekivao.

Ljubav: Niste sami u svom ambijentu koliko se od vas očekuju mnogo bolji aspekti kada je jedna određena osoba u pitanju jer imate pravo na bolji emotivni ambijent ovaj put.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

DEVICA

Posao: Na nekim segmentima nisu baš prilagođene vaše lične želje ovaj put. Bićete podstaknuti nečijim sugestijama da nešto ipak promenite.

Ljubav: Volite da se držite po strani kada su emocije u pitanju. Ne pokušavajte nešto posebno da menjate na svom emotivnom polju pvaj put.

Zdravlje: Solidno, danas.

 

VAGA

Posao: Ne morate da ulazite u veci konflikt sa kolegama koje su vam do juče tapšali. Budite fleksibilniji i pokušajte da sagledate situaciju sa pozitivnije tačke gledišta.

Ljubav: Na vas neko misli i želi da vam pruži nešto bolji emotivni ambijent. Morate da se otvoreno postavite na polju emocija ukolio mislite da dobijete nešto više za sebe.

Zdravlje: Povedite računa o svom hormonskom statusu.

ŠKORPIJA

Posao: Na putu do vašeg ličnog uspeha stoji izuzetno jaka borba na koju nis eračunali da će se protežirati na duže staze ovaj put. Budite fleksibilniji.

Ljubav: Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama koje vam iznosi neko na koga ne obraćate veću pažnju. Ostanite dosledni svojim ličnim emocijama.

Zdravlje: Srčani mišić vam je napet.

 

STRELAC

Posao: U suštini ste sigurni u ono što radite i svoj lični uspeh. Pokušavate mnogo toga da dobijete u što kraćem periodu i u tome svakako uspevate ovaj put.

Ljubav: Imate odlične aspekte da nekoga konkretno upoznate u skorije vreme ukoliko ste sami. Nećete očajavati u samoći ukoliko se budete okrenuli dovoljno svom društvenom segmentu.

Zdravlje: Imate dobre aspekte na polju zdravlja, ovaj put.

JARAC

Posao: Imate pojačanu želju od ranije za nekim poslovnim poduhvatom koji vam je bio dosta otvoren. Pokušajte da se dovoljno informišete o onome što konkretno želite da postignete.

Ljubav: Poboljšava vam se emotivna strana zasigurno ovaj put. Niste zaobišli poznanstvo sa jednom osobom koja vam mnogo više znači nego što ste mislili.

Zdravlje: Pojačajte cirkulaciju.

 

VODOLIJA

Posao: Pokušavate da se integrišete na polju posla sa jednom Škorpijom ili jednim Jarcem. Komunikacija vam je na nivou i ne morate da se dezavuišete nepotrebnim i sporednim segmentima.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne očajavajte ovaj put jer zaslužujete mnogo jači tretman od voljene osobe nego inače.

Zdravlje: Odlično.

RIBE

Posao: Namere su vam jasne i volite da se otvorite prema polju inostranstva jer smatrate da su tamo bolje poslovne šanse za biznis kojim se vi bavite.

Ljubav: Ne očajavate i ne želite da vas neko žali dok čekate princa na belom konju. U suštini vas mnogi ne razumeju.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article