HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 9. OKTOBAR 2017. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Ono što vam je u ovom periodu važno, jeste da se izborite za što bolju poziciju u poslu. Današnji dan je odličan za sve one koji se bave poslovima obrazovanja. Posebno Ovnovi koji nameravaju da putuju to obavezno da se organizuju do kraja meseca.

Ljubav: Imaćete veliku podršku partnera, ali se od vas očekuje da budete prilagodljivi. Usamljeni mogu da pronađu svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Srčani problemi.

 

BIK

Posao: Kada se emocije, intelekt i volja udruže, imaćete dobar i izbalansiran dan. Nemojte da prokockate prilike, jer je to taj Bik koji pravi dobre poslove gde god da se nađe.

Ljubav: Imate veoma privlačnu harizmu, koja će vam danas pomoći da ubedite da ste baš vi u pravu. Iako niste, poverovaće.

Zdravlje: Noge su osetljive.

BLIZANCI

Posao: Bilo bi dobro da napravite plan rashoda i prihoda. To će vam mnogo pomoći da pravilno trošite novac. Tako možete da izbegnete “ruke” kroz koje se odliva novac, a vi ih ne vidite.

Ljubav: Iznenadne intimne sreće danas neće biti, koliko god se zaletali. Flert je, naravno, ne samo dozvoljen, nego i poželjan.

Zdravlje: Smanjite nervozu.

RAK

Posao: Kompleks problema vas muči već duži period. Ali tome se konačno nazire kraj. Pokrenite nešto novo, neki mali segment, i bićete zadovljni napretkom. A i svi oko vas.

Ljubav: U ljubavi imate podršku partnera. Njegovo raspoloženje možda bilo promenjljivo, ali kreće uzlaznom putanjom. Vama je važno da dobijete poštovanje i razumevanje. To jasno zatražite, pa ćete i dobiti.

Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV

Posao: Danas imate osećaj moći, stabilnosti i sigurnosti. Dobro će vam ići od ruke neki oblik prodaje: nekretnine, automobili ili nešto na internetu. Možda je pravi dan da počnete.

Ljubav: Umete da budete nežni kada to želite, pa nije loše da i danas pokažete svoj talenat. Partner će to umeti da ceni.

Zdravlje: Pripazite se prehlade.

DEVICA

Posao: Vaša poslovna pozicija je stabilna. Ali možda ste neko ko ipak treba da konkuriše za bolje radno mesto. Ili za novu firmu, ko zna?!

Ljubav: Danas je sjajan dan za sreću i ljubav. Možete biti u nekom novom poznanstvu ili započeti zajednički život.

Zdravlje: Disajni organi su vam danas slaba tačka.

 

VAGA

Posao: Vi ste neko ko se vodi intelektom više nego emocijama, pa nema razloga da danas od toga odstupite. Pristup koji nije praktičan neće dovesti do pozitivnog rešenja.

Ljubav: Vaš luckasti šarm razoružava sve, pa i najveće zavodnike. Tim pre ako je s druge strane neko ko naizgled kipti od samopouzdanja.

Zdravlje: Čuvajte se glavobolje.

ŠKORPIJA

Posao: Vi ste ekspert za snalažljivost. Stvari ne idu kako treba, i danas su mogući nepredviđeni problemi. Vi ćete uspeti i to da prevladate, i na kraju dana ćete izaći kao pobednik. Ali po koju cenu i koliko će to da traje? Ovo je pravo vreme da promenite strategiju.

Ljubav: Emotivna hrabrost izbija iz vas kada duboko želite nekog za koga osećate da vam pripada.

Zdravlje: Solidno.

 

STRELAC

Posao: Danas ste na meti kritika. Nemojte da dopustite da vas neopravdano kritikuju. Dobro, svi ponekad pogreše, ali danas to niste vi.

Ljubav: Bračna ili ljubavna sreća, to vas danas ispunjava. Za one koji su slobodni, ovo je povoljan dan za počinjanje nove veze.

Zdravlje: Problemi sa leđima.

JARAC

Posao: Uspeh je zagarantovan kada odigrate onako kako umete. Dakle, znanje, iskustvo i, iznad svega, upornost. Tu nema greške.

Ljubav: Danas želite da se dopadnete svima. Ali čak i vi znate da to nije dobra ideja. Na kraju dana možda ostanete kratkih rukava.

Zdravlje: Problemi sa zglobovima.

 

VODOLIJA

Posao: Konačno jedan dan bez trzavica. Sve se odvija po planu, pa neka tako i ostane. Nemate razlog za brigu.

Ljubav: Zanosni zagrljaji, poljupci i nežnosti… Zaboravite danas na to. Romantični ste i želite da se zaljubite, ali budite oprezni. Možete upasti u tešku vezu.

Zdravlje: Moguća kijavica.

RIBE

Posao: Vi umete da budete sjajan saradnik, pa je možda vreme da počnete da razmišljate o saradnji sa velikim kompanijama. Za početak, to može biti jedan projekat u kojem ćete učestvovati kao saradnik frilenser.

Ljubav: Udaljavate se jedno od drugog, ali to ne mora da znači katastrofu. Jednostavno, napravite prostora za sebe. I u male igre uključite maštu.

Zdravlje: Izbegavajte začinjenu hranu.

 

(Izvor: luftika.rs / Iris Tadić)

Share this article