HOROSKOP ZA SREDU, 12. SEPTEMBAR 2018. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije kako biste na vreme razjasnili zajedničke dileme. Poslovni nesporazum od ranije može da kulminira na vašu štetu i zato budite oprezniji kome ili šta obećavate.

LJUBAV: Testirate nečiju naklonost, ali pri tome koristite suviše subjektivna merila. Ne budite nestrpljivi i nepravedni prema bliskoj osobi.

ZDRAVLJE: Budite umereniji u hrani i piću.

 

BIK

POSAO: Ponekad je teško kontrolisati ili strogo usmeravati poslovni dijalog, ali dogovor predstavlja najbolju garanciju za zajednički uspeh. Oslonite se na svoje organizatorske sposobnosti i budite aktivni na različitim stranama.

LJUBAV: Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Planirajte novi ljubavni susret.

ZDRAVLJE: Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovni uspeh. Neko može da vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke.

LJUBAV: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor.

ZDRAVLJE: Zdravlje je dobro.

RAK

POSAO: Potrebno je da sačuvate lično dostojanstvo u društvu saradnika. Budite dovoljno hrabri u suočavanju sa njihovim zahtevima. Testirajte svoje profesionalne sposobnosti u različitim prilikama.

LJUBAV: Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i postupke. Osećate emotivnu tenziju i izvesno nezadovoljstvo. Nemojte prkositi osobi koja dobro poznaje vaše slabosti i mane.

ZDRAVLJE: Unosite više vitamina.

LAV

POSAO: Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite i negativne komentare. Gubite dragocenu energiju na neke sporedne situacije.

LJUBAV: Potrebno je da pravilno rešite svoje emotivne dileme pre nego što vas neko dovede pred svršeni čin i u neugodnu situaciju. Pažljivije analizirajte nove događaje.

ZDRAVLJE: Više odmarajte.

DEVICA

POSAO: Ukoliko vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju sadašnju strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice.

LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete novo emotivno zbližavanje.

ZDRAVLJE: Više šetajte.

 

VAGA

POSAO: Pokušavate da razrešite različite nesporazume i iznenadne probleme u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da vas uveri u svoje dobre namere, ali ne postoji dokaz koji bi vas ubedio u ozbiljnost dogovora.

LJUBAV: Jasno je da stvari umeju da izgledaju drugačije. Ne možete da se pomirite sa nečijom emotivnom ulogom, ali vreme će pokazati da suviše strogo ocenjujete blisku osobu.

ZDRAVLJE: Čuvajte se virusa.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem, razmislite o uvođenju novog režima ili efikasnijeg poslovnog dijaloga. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način kompletnu situaciju ne rešavate u svoju korist.

LJUBAV: Osećate novi talas emotivne inspiracije. Vaša pojava i izlivi nežnosti deluju skoro neodoljivo, pod uslovom da se obraćate pravoj osobi.

ZDRAVLJE: Pripazite na svoje zdravlje.

 

STRELAC

POSAO: Opterećeni ste različitim obavezama, tako da nemate dovoljno strpljenja u iščekivanju na nečiju uslugu ili odgovor. Vas poslovni status lako može da se promeni na bolje, pod uslovom da vas zaštiti jedna uticajna osoba.

LJUBAV: Priželjkujete više emotivnog razumevanja. Planirajte susret sa bliskom osobom koja vas podstiče na pozitivno razmišljanje.

ZDRAVLJE: Preosetljivi ste.

JARAC

POSAO: Splet novih okolnosti utiče na trenutnu situaciju na poslovnoj sceni, ali nema razloga za preteranu zabrinutost. Razmislite o alternativnom rešenju. Ponekad treba pokušati sa nekim novim ili neobičnim idejama. Opustite se.

LJUBAV: Ne uspevate da privučete nečiju emotivnu pažnju, čak ni uz pomoć različitih trikova koje ste vešto osmislili. Grešite u svojoj proceni, ali sve može da se ispravi.

ZDRAVLJE: Niste u najboljoj formi.

 

VODOLIJA

POSAO: Nema potrebe da uporno zagovarate novu ideju koja izaziva veliko negodovanje među bliskim saradnicima. Prepustite drugima da se nadmeću u situacijama koje prevazilaze vaše znanje ili profesionalno iskustvo.

LJUBAV: Svojim ponašanjem ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Ne možete očekivati neko čudo u ljubavnom dijalogu, a da se dobro ne angažujete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Ukoliko vas iritiraju nečiji stavovi i ponašanje, izbegavajte novu raspravu. Previše arogancije sa vaše strane može da iskomplikuje poslovni dogovor. Ponekad treba stvarati u tišini i kreativnoj izolaciji.

LJUBAV: Često umete da idealizujete određene događaje. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja koje trenutno ne umete pravilno da kanališete.

ZDRAVLJE: Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article