HOROSKOP ZA SREDU, 23. MAJ 2018. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Suviše ishitreno donosite procenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na sreću dobijate podršku okoline. Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla ili da zaštite zajedničke interese.

LJUBAV: Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

BIK

POSAO: Svesni ste svojih uticaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju određeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta.

LJUBAV: Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.

ZDRAVLJE: Prolazna nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare.

LJUBAV: Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.

ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

RAK

POSAO: Neko vam daje do znanja da promenite svoje ponašanje ili da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Učinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da vas neko kažnjava zbog različitih propusta.

LJUBAV: Partneru nedostaje samopouzdanje, a vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

LAV

POSAO: Delujete duhovito i šarmantno. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na različitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima. Ipak danas se odmorite, nije dan za posao već za odmor!

LJUBAV: Planirajte neka nova dešavanja koja mogu da zadovolje partnerova interesovanja. Provedite dan sa bliskim osobama.

ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite određeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima.

LJUBAV: Preosetljivo reagujete na razne sitnice. Postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

VAGA

POSAO: Neko ima pozitivan uticaj na vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Postoji osoba koja vas podstiče na kreativne promene u izražavanju. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom.

LJUBAV: Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.

ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje određenu protivuslugu. Nema potrebe da u vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni podcenjivati nečije intelektualne.

LJUBAV: Važno je da sačuvate zajedničko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

 

STRELAC

POSAO: Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje određenu protivuslugu. Nema potrebe da u vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni podcenjivati nečije intelektualne.

LJUBAV: Važno je da sačuvate zajedničko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

JARAC

POSAO: Uvek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost da vešto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere.

LJUBAV: Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate

 

VODOLIJA

POSAO: Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi ste dovoljno mudri i vešto izbegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh.

LJUBAV: Ponovo prećutkujete važne detalje o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

RIBE

POSAO: Pogađa vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.

LJUBAV: Ponekad treba isključiti razum. Postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article