HOROSKOP ZA SREDU, 26. JUN 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Niste sami u poslu kojim se bavite i ne nameravate da se tek tako prilagođavate novitetima, koje je smislio nekoko ne učestvuje sa vama na projektu. Možda pristupate poslu sa dozom skepticizma sa dosta tvrdoglavim stavom.

Ljubav: Pokušavate da se dopadnete osobama suprotnog pola, ali vam to ne ide naruku baš danas. Morate da se povinujete trenutnima spektima, koji vas guraju u drugu stranu tj. poslovnu.

Zdravlje: Menjajte svoje navike.

 

BIK

Posao: Pokušavate da dovedete u red svoje poslovne obaveze, koje su se nagomilale za kratko vreme. Imate pravo da se dokažete na ovom segment bez većeg pritiska od strane svojih nadređenih.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni možete da se opustite u solidnu vezu sa jednim Rakom koji vas podržava. Imate odličan period kada se kod vas dešavaju konkretne stvari na polju emocija.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

BLIZANCI

Posao: Pokazujete veću dozu zainteresovanosti za svoj projekat o kome ste već odavno maštali. Pokretanje same realizacije je odlična solucija, s obzirom da vas planete podstiču na marljiviji rad.

Ljubav: Nemate nameru da se dezavuišete nepotrebnim pričama od strane vašeg partnera. Morate da budete dovoljno otvoreni i da priznate sebi da nešto mora da se promeni u vašem emotivnom odnosu.

Zdravlje: Pokušajte da se aktivnije bavite sportom.

RAK

Posao: Vaša predanost poslu može da bude veća smetnja osobama u vašem okruženju. Drugi nisu spremni da se daju na ovom polju koliko ste vi imali u planu. Teško vas je pratiti u onome što ste sebi zacrtali kao cilj.

Ljubav: Ne osporavajte partnerovu ljubomoru jer ste pomalo uvideli da postoji i treća osoba koja vam se otvoreno udvara pa sami odlučite šta ćete da uradite povodom svog ljubavnog statusa.

Zdravlje: Stomak vam je slabija regija.

LAV

Posao: Ukoliko ste već odavno uočili da imate dovoljno dobru kreativnu crtu u sebi, ali i nemogućnost da je iskažete kroz posao koji radite ne očajavajte, jer na neka dešavanja ne možete trenutno da utičete.

Ljubav: Niste ni pomišljali da se zaljubite u osobu koja je daleko od vas. Povezani ste poslom koji obavljate već neko vreme u istoj firmi. Budite dovoljno otvoreni prema sebi i postavite prioritete koje imate.

Zdravlje: Srčana čakra vam je loše postavljena, poradite na tome.

DEVICA

Posao: Vaša očekivanja su velika i niko ne osporavavaš rad, koliko se od vas traži da trenutno sačekate svojih pet minuta i donesete konkretnu odluku, kada je poslovna promena u pitanju.

Ljubav: Isčekujete prijatna dešavanja i ne treba da se lišavate onoga što vam se plasira, kroz polje ljubavi. Imate mnogo više sreće nego inače kada su konkretne stvari u pitanju.

Zdravlje: Solidno, ovaj put.

 

VAGA

Posao: Ne zaboravite ono što ste obećali odavno svom nadređenom. Neke stvari se ne mogu zaobići. Od vas se traži angažovanje na onome što je već odavno trebalo da se desi, ali nisu bile prilike za tako nešto.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, pokušajte da smirite situaciju tako što ćete se povući na vreme iz rasprave, koja vam se sprema od strane nezadovoljnog partnera.

Zdravlje: Pazite se većeg stresa.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko ste skloni špekulacijama na vama je da li ćete solidno dobre aspekte iskoristiti u poslovanju na berzi ili ćete ostati u svom klasičnom poslu koji vam pruža samo dozu utehe uz redovne finansijske prilive.

Ljubav: Moraćete da spustite loptu kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Možda ste trenutno pod utiskom koji vas podstiče na raspravu, ali razmislite gde vas to vodi.

Zdravlje: Opuštajte se.

 

STRELAC

Posao: Ukoliko uvidite solidnu šansu da odete u inostranstvo, ne ustručavajte se da načinite taj prvi korak i pokušate da se okrenete boljim stvarima. Zaslužujete mnogo više kada je poslovna strana u pitanju.

Ljubav: Kada su partnerski odnosi u pitanju možete osećati mnogo bolju energiju trenutno nego ranije. Imate odlične aspekte koji vas podržavaju u stavu koji imate i zajedničkim idejama, kada je emotivni život u pitanju.

Zdravlje: Naglašena vam je psiha.

JARAC

Posao: Ukoliko uvidite da vam je karijera znatno na prvom mestu ne zaboravite da su i ostali segmenti u životu isto toliko važni. Uspeh na poslovnoj strani neće izostati.

Ljubav: Kada je u pitanju romansa preko polja posla, bićete dovoljno rezervisani oko trenutne situacije koja vam se namestila. Ne želite da ulazite u tajnu ljubavnu vezu.

Zdravlje: Volite da se rekreirate.

VODOLIJA

Posao: Radite posao za koji možete biti mnogo više plaćeni u nekom drugom okruženju. Potražite novo radno mesto bez veće nervoze i trzavica. Poslušajte savet jedne Device koja prolazi kroz slično iskustvo.

Ljubav: Na polju ljubavi ne morate nešto preterano da ulažete napore kada je komunikacija u pitanju sa partnerom. Imate svoje teme i podelite ih nešto kasnije jer se ovde oseća čak doza nezainteresovanosti.

Zdravlje: Nesanica.

RIBE

Posao: Imate dovoljno iskustva na polju posla kojim se bavite da su moguća nova radna mesta za vas zagarantovana. Bićete o tome obavešteni. U svakom slučaju, promena će vam prijati u većoj meri.

Ljubav: Ne osporavate činjenicu da je partner dovoljno zagrejan za priču oko zajedničkog života. Pokušajte na vreme da postavite stvari na svoje mesto.

Zdravlje: Odlično, ovaj put.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article