HOROSKOP ZA SREDU, 9. OKTOBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.

LJUBAV: Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.

ZDRAVLJE: Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

 

BIK

POSAO: Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima i zato promenite svoju prvobitnu taktiku.

LJUBAV: Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.

ZDRAVLJE: Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

BLIZANCI

POSAO: Potrebna vam je ogromna eneregija i nečija podrška kako biste na vreme završili sve planirane obaveze.

LJUBAV: Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

RAK

POSAO: Neko potvrđuje vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima, jer nečije reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period.

LJUBAV: Sreća je na vašoj strani sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Dok to postoji, nema potrebe da brinete!

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterivanje u hrani

LAV

POSAO: Stalo vam je da razrešite nove nesporazume, ali nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje protivuslugu.

LJUBAV: Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

ZDRAVLJE: Više šetajte.

DEVICA

POSAO: Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze vaše profesionalno iskustvo.

LJUBAV: Partner ume da vas oraspoloži na pravi način ili da vas rastereti od suvišnih briga. Uživajte, imate pravog partnera kraj sebe!

ZDRAVLJE: Bavite se fizičkom aktivnošću.

 

VAGA

POSAO: Dopadaju vam se nečije poslovne ideje, ali jos uvek niste sigurni u konačan ishod. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima.

LJUBAV: Preosetljivo reagujete na razne sitnice. Postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete.

ZDRAVLJE: Posvetite pažnju vedrim sadržajima.

ŠKORPIJA

POSAO: Saradnici deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere.

LJUBAV: Prijaće vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima sa svojim partnerom. Ako ste trenutno sami, opustite se sa prijateljima.

ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.

 

STRELAC

POSAO: Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje i neko vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Važno je da ne ističete svoje poslovne ideje, bez dobrog povoda.

LJUBAV: Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Stalo vam je da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike.

LJUBAV: Nema razloga da odlažete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno. Važno je da učinite ono što osećate.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

 

VODOLIJA

POSAO: Razočarani ste nečijim ponašanjem i to vam daje za pravo da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji.

LJUBAV: Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.

ZDRAVLJE: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

RIBE

POSAO: Neko vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju vas ne vezuju zajednički poslovni interesi.

LJUBAV: Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste fizičkoj formi.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article