HOROSKOP ZA SUBOTU, 11. AVGUST 2018. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Ukoliko ste od onih koji traže trenutno posao ne zaboravite da je jedna ponuda, koja vam je odavno promakla, opet u fokusu. Prihvatite je.

Ljubav: Skloni ste naglim promenama raspoloženja. U glavi može da vam bude neko koga poznajete od ranije, pa se fokusirajte na bitne detalje, koji vam otvaraju srce.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

 

BIK

Posao: Dovoljno dobro vladate tehnikama koje su vam trenutno prioritet na polju posla. Imajte na umu da se mnogo toga može promeniti za kratko vreme

Ljubav: Isuviše ste kritički raspoloženi prema osobi na koju često mislite, pa se ne možete nadati solidnijem stavu vašeg parnera. Oseća se velika nelagodnost.

Zdravlje: Polje vašeg zdravlja nije loše danas.

BLIZANCI

Posao: Pokazujete dozu zainteresovanosti za mnoge stvari u vašem polju posla. Smatrate da se bavite dovoljno dugo određenim temama i da bi bilo dobro da ih postavite po prioritetu.

Ljubav: Imate odličnu ideju kako da dođete do osobe koja vam se već duže vreme dopada. U tome nećete imati neku pomoć od prijatelja, pa ne očekujte je.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti

RAK

Posao: Družite se samo sa uspešnim kolegama. Hvatajte danas beleške koje su vam jako bitne na polju posla kojim se trenutno bavite.

Ljubav: Danas imate mogućnost da mnoge stvari skockate na pravi način i pokušate mnogo toga da postavite na pravo mesto.

Zdravlje: Pojačavajte unos vitamina.

LAV

Posao: Imate utisak da ste jedan deo svojih obaveze dovoljno završili i da je ostao samo finiš, koji je neminovan kako bi nastavili i dalje sa novim zadacima.

Ljubav: Ne očajavajte ukoliko uvidite da vas partner ne prati na putu uspeha, koji zaslužuje zavidnu pažnju.

Zdravlje: Čuvajte se velikog naprezanja.

DEVICA

Posao: Radite umereno i dovoljno skoncentrsano, pa se neće desiti određeni propusti. Pokazujete veću dozu zainteresovanosti nego inače za pojedine projekte.

Ljubav: Mnogo toga vam ide pod ruku, pa se ne žalite u suštini. Pritisak koji ste imali ste polako počeli da kanališete.

Zdravlje: Bavite se sportom

 

VAGA

Posao: Neke detalje ste možda propustili i ne želite da budete na optuženičkoj klupi ovaj put. Pokušavate da se dovoljno otvoreno postavite pred problemom.

Ljubav: Pred vama je težak zadatak na osnovu koga morate da odlučite šta ćete dalje, kada su u pitanju partner i vaše emocije sa druge strane.

Zdravlje: Ukoliko imate problem sa grlom, ne zapuštajte se.

ŠKORPIJA

Posao: Možda vas okruženje na polju posla smatra čudakom i osobom koja donosi vrlo čudne odluke. Nisu svi napredni kao vi.

Ljubav: Ponašate se pomalo čudno u poslednje vreme i ne želite nešto više da se o tome sazna. Tajanstveni ste i prema najboljim prijateljima.

Zdravlje: Dobro

 

STRELAC

Posao: Ponašate se dosta skromno u odnosu na ono koliko vredite. Budite dovoljno u fokusu za ono što vam se sprema kao iznenađenje dana.

Ljubav: Na pomolu nova ljubavna romansa, ukoliko ste sami. Ne morate dugo da se dvoumite oko izlaska već to učinite bez velikog premišljanja.

Zdravlje: Bolovi u nogama su prolazna kategorija.

JARAC

Posao: Osećate da ste sami u svom poslu i da nemate na koga da se oslonite trenutno. Isuviše ste samouvereni za ono što vam se otvoreno postavilo kao problem.

Ljubav: Ne ignorišite sitne provokacije jedne Škorpije. Pokušajte da doprete do srca ove osobe.

Zdravlje: Cirkulacija vam je lošije postavljena.

 

VODOLIJA

Posao: Osećate apsolutnu slobodu i ne žalite se na tempo rada. Morate da ostanete dosledni sebi i svojim prioritetima u onoj meri u kojoj su se neke stvari tek sada skockale.

Ljubav: Osećate da ste pod većim pritiskom nego inače. Ne želite da se bavite emotivnim temama, jer vam se ne dopadaju. Oseća se velika gordost kod vas.

Zdravlje: Pazite se stresa.

RIBE

Posao: Vaš stav po pitanju posla je odličan. Drugi vam zavide, ali ne znaju koliko ste truda uložili za ono što trenutno proživljavate kao trijumf.

Ljubav: Osećate da vam je partner dobar kalkulant i da je neko ko pokušava sa vama da manipuliše. Osećate veliki pritisak.

Zdravlje: Mogući problem sa lošim izborom hrane

(Izvor: luftika.rs)

Share this article