HOROSKOP ZA SUBOTU, 18. NOVEMBAR 2017. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspeha predstavlja dobro osmišljena strategija.

LJUBAV: Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću. Priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje, razmena nežnosti će vam itekako prijati.

ZDRAVLJE: Dobro.

 

BIK

POSAO: Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola.

LJUBAV: Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno.

ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

BLIZANCI

POSAO: Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Još malo truda i biće sve ok.

LJUBAV: Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, prijaće i vama i njima.

ZDRAVLJE: Problemi sa mišićima.

RAK

POSAO: Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovn dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje.

LJUBAV: Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju vas nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom.

ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

POSAO: Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje poslovne interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.

LJUBAV: Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

DEVICA

POSAO: Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovnoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu.

LJUBAV: Suviše burno reagujete na sitnice, dok partner na vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse.

ZDRAVLJE: Napetost.

 

VAGA

POSAO: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono sto ste učinili.

LJUBAV: U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko mirnije utočište. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta

ŠKORPIJA

POSAO: Neke iznenadne promene u poslovanju, više raduju vas nego vašu okolinu. Upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente.

LJUBAV: Partner često kritikuje vaše ponašanje i smatra da nemate dovoljno ubedljive odgovore na neka jednostavna pitanja.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

 

STRELAC

POSAO: Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni događaji ne idu u željenom smeru.

LJUBAV: Iritira vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse, pre nego što nesmotreno ili bez namere povredite nečija osećanja.

ZDRAVLJE: Odlično

JARAC

POSAO: Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu.

LJUBAV: U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili merila vrednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

 

VODOLIJA

POSAO: Strogo procenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovima.

LJUBAV: Zamerate voljenoj osobi,da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko nekih zajedničkih tema.

ZDRAVLJE: Korigujte ishranu

RIBE

POSAO: Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji. Oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate.

LJUBAV: Veći izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na zajednički odnos. Neko u vama pobuđuje osećaj sigurnosti koji vam nedostaje.

ZDRAVLJE: Nema promena...

 

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article