HOROSKOP ZA SUBOTU, 30. NOVEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Pazljivije analizirajte nečije upozorenje. Bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci nego da počinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.

LJUBAV: Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobe sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.

ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

 

BIK

POSAO: Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku.

LJUBAV: Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.

ZDRAVLJE: Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

BLIZANCI

POSAO: Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.

LJUBAV: Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, pa prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama.

LJUBAV: Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

LAV

POSAO: Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika.

LJUBAV: Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni pre nego sto progovorite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Oslonite se na svoj instinkt i nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku.

LJUBAV: Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

 

VAGA

POSAO: Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.

LJUBAV: Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima.

LJUBAV: Nedostaje vam emotivni podsticaj, pa planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.

ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

 

STRELAC

POSAO: Imate stroge kriterijume i iritira vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard.

LJUBAV: Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili »teatralni« izlivi osećanja kod vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Imate utisak da vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju.

LJUBAV: Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »lepši deo« svoje ličnosti.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa

 

VODOLIJA

POSAO: Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje.

LJUBAV: Osećate rezignaciju ili »emotivnu prazninu«, možda vas partner ima više problema nego što možete da pretpostavite.

ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

POSAO: Delujete dekocentrisano jer vas neko indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske ciljeve. Ne trpite pritiske i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim rezimom ili neuspehom na tom polju.

LJUBAV: Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim.

ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article