HOROSKOP ZA SUBOTU, 4. MAJ 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok Vas niko ne sputava, osećate pravo blagostanje.

LJUBAV: Danas ste jako lepi, i sebi i drugima, i osećate se nekako slobodno.  Partner Vas obožava, dok će slobodni danas biti na meti posmatrača.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

BIK

POSAO: Na poslovnom planu nove prilike i nove promene, ali slušajte samo sebe. Ne očekujte podršku od osoba rođenih u znacima: Ribe i Blizanci.

LJUBAV: Na ljubavnom planu ste svojeglavi i preanalitični. Opustite se danas, nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promenite.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

BLIZANCI

POSAO: Danas ste velikodušni, prema tome nemojte biti sumnjičavi. Izbegavajte osobe rođene u znaku Škorpije, prijaju Vam osobe u znaku Blizanaca.

LJUBAV: Slobodni će danas osećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radite premalo.Zauzeti će uživati u toplini doma.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

RAK

POSAO: Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do Vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.

LJUBAV: Ljubav Vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Device danas za savet, naročito ne ljubavni.

ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima.

LAV

POSAO: Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unapred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave Vam danas neće nikakvu korist doneti, imajte malo strpljenja.

LJUBAV: Na ljubavno planu – preveliki broj prebrzih misli, Vaš partner očekuje više osećanja. Slobodni će danas biti spremni na akciju.

ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Spremni ste na kompromis i diplomatsko rešenje. Međutim, sve ide previše sporo za Vas. Danas ste puni energije, i ne dozvoljavate da Vas niko guši.

LJUBAV: Danas Vam je partner neverovatno privlačan. Ako ste slobodni, danas se odmorite, ostanite kod kuće, pogledajte neki dobar film!.

ZDRAVLJE: Bolovi u zgobovima.

 

VAGA

POSAO: Danas ne donosite nikakve odluke, sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, deluje Vam da Vas non stop neko blokira.

LJUBAV: Rešili ste sreću da potražite sami. Zauzete Device će danas biti veoma pažljive i kreativne. Pripazite se da tom kreativnošću ne napravite sebi neki problem.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Danas ste spremni na izazov. Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas je u pretekloj nedelji nervirala a borili ste se da se dokažete, danas odlučujete da okrenete drugi list.

LJUBAV: Zasigurno osećate novi upliv energije koji navodi Vas na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda Vas koleba, stara ljubav vas isprobava.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

 

STRELAC

POSAO: Brinete se za posao pa Vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte od svakog po nešto, te napravite novi plan.

LJUBAV: Slobodni Rakovi su danas posebno šarmantni pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne kažete previše. Oni koji su u vezi neka se pripaze i najmanje svađe sa partnerom, moglo bi da preraste u nešto ozbiljnije.

ZDRAVLJE: Osećate se iscrpljeno.

JARAC

POSAO: Ceo dan Vam je jedan veliki plan. Zainteresovani ste za ponudu ali morate da sačekate još neko vreme. Danas nije dan za planove!

LJUBAV: Privlači Vas energija znaka Lava i Ovna, ali Vas ne privlači ono što ta osoba nudi. Spremni ste na izazov ali i na nove igre, po Vašim pravilima.

ZDRAVLJE: Odlično.

 

VODOLIJA

POSAO: Danas dajete od sebe maksimum,ali ne možete da prestanete da se nervirate. Svaka reč vam deluje isuviše krupna. Danas tražite bar zahvalnost za Vaš trud

LJUBAV: Partner Vas posmatra sa divljenjem. Slobodni su danas spremni da pokažu sebe u najboljem svetlu, te osvoje naklonost osobe koja im se već duži period dopada.

ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi.

RIBE

POSAO: Previše je prostodušnosti za Vas u predhodnom periodu bilo, pa do kraja dana ćete biti spremni da okrenete glavu.

LJUBAV: Na ljubavnom planu stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Danas bi bilo najbolje da se ni ne javljate na telefon!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article