HOROSKOP ZA SUBOTU, 8. JUN 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Delujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rešenja. Međutim, vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate nametljivo u društvu osobe koja ima stroge poslovne kriterijume.

LJUBAV: Nalazite se u emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru. Prihvatite realna rešenja ili dostižne mogućnosti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

BIK

POSAO: Očekuju vas neki interesantni susreti i zato obratite pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju.

ZDRAVLJE: Više spavajte.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajednicku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove i zato ne budite naivni i brzopleti.

LJUBAV: U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Budite pažljiviji u saobraćaju.

RAK

POSAO: Izbegavajte brzopletost ili neskromnost u susretu sa saradnicima. Potrebna vam je njihova naklonost. Očekuje vas uspeh u novčanim razmenama.

LJUBAV: Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite ljubavni poziv.

ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

LAV

POSAO: Neko remeti vaše poslovne planove i ignoriše primedbe koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da loše iskustvo u vama podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom.

LJUBAV: Prijaće vam različiti susreti i emotivni kontakti. Na sreću, postoji osoba koja ume da vam ugodi i da vam priušti odgovarajući tretman.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

DEVICA

POSAO: Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Nema potrebe da se izlažete velikom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja ima veliki poslovni uticaj.

LJUBAV: Očekuje vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

VAGA

POSAO: Očekuju vas iznenadne komplikacije poslovne prirode, ali to ne treba bitno da utiče na vašu koncentraciju. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli.Svi problemi se rešavaju pre ili kasnije.

LJUBAV: Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu.

ZDRAVLJE: Nervozni ste.

ŠKORPIJA

POSAO: Neko vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga deluje obavezujuće i da ima svoju povratnu cenu. Predstoji vam manji gubitak ili razočaranje koje treba da prihvatite kao novu lekciju o pravilima poslovnog ponašanja.

LJUBAV: Prijaće vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja. Učinite sve što je potrebno da ostvarite zajedničko zadovoljstvo.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

 

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili prodorni, očekuju vas višestruki rezultati. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je vaša uloga nezamenljiva u poslovnim dogovorima.

LJUBAV: Upotrebite svoj šarm i zavodničke manire u onoj meri koliko je neophodno. Odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku.

ZDRAVLJE: Prijaće vam više sati zdravog sna.

JARAC

POSAO: Sve ima svoj rok trajanja i svoju upotrebnu vrednost. Vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene u poslovnim krugovima.

LJUBAV: Zanemarili ste dogovor koji imate sa bliskom osobom. Partner pokušava da vas oraspoloži i da vas navede na dobar izbor.

ZDRAVLJE: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

 

VODOLIJA

POSAO: Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Nema razloga da preterujete u svojim zahtevima pred saradnicima.

LJUBAV: Svoju pažnju posvetite nekoj omiljenoj temi ili osobi koja vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Uživajte u lepim stvarima i društvu.

ZDRAVLJE: Budite umereniji u svemu.

RIBE

POSAO: Obratite pažnju na različite detalje ili na neke skrivene poruke. Potrebno je da razlikujete značenje određenih informacija u poslovnim pregovorima.

LJUBAV: Izbegavajte emotivno rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa bliskom osobom. Nemojte forsirati ljubavni tempo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article