HOROSKOP ZA UTORAK, 10. OKTOBAR 2017. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Danas ste nestrpljivi da uradite poslove za koje smatrate da su važni. Razumljivo, ponedljak je i početak nedelje, ali neće sve ići kako ste zamislili.

Ljubav: Na ljubavnom planu ste ušli u igru mačke i miša. Igrate se osećanjima nekog ko vam je naklonjen. To može da bude mač sa dve oštrice.

Zdravlje: Moguća nervoza.

 

BIK

Posao: Moguće je da ćete na poslovnom planu biti žrtva obmane. Neko od vaših saradnika pokušava da vam predstavi lažnu sliku realnog stanja. Budite oprezni.

Ljubav: Na vas danas može da deluje opuštajuće lagana energija nekog vodenog znaka. Najverovatnije je u pitanju Riba.

Zdravlje: Posetite lekara.

BLIZANCI

Posao: Možda se se malo prekombinovali u poslovnoj računici. Previše dogovora sa previše ljudi, neka od karika vrlo lako može da popusti.

Ljubav: Odlepili ste, skroz! Danas ste skloni idealizaciji partnera. Ili simpatije? Nije loše nekad se spustiti na zemlju.

Zdravlje: Problemi sa bubrezima.

RAK

Posao: Danas je veoma važan dan za vaš biznis. Potrudite se da sve pripremite, jer vas već od 10. oktobra čekaju lepe nagrade. Merkur izlazi iz retrogradnog hoda.

Ljubav: Danas vam jedna Devica može biti slaba tačka. Pokušavate na brojne načine da joj se dopadnete, ali jednostavno ne ide.

Zdravlje: Vreme je za sistematski.

LAV

Posao: Dovoljno inspiracije, snage i veza imate da današnji dan silovito krenete. Da li ćete tako i završiti, zavisi od toga kako ćete kontrolisati svoj ego. Da li će vam to biti snaga ili slabost?

Ljubav: Moguć povratak stare ljubavi. Očekujte poziv ili poruku od nekog na koga dugo niste mislili.

Zdravlje: Problem sa leđima.

DEVICA

Posao: Već duže vreme čekate poslovni razgovor sa važnom osobom u svetu vašeg biznisa. Uprkos nestrpljenju, nema razloga za tremu. Samo se skoncentrišite na vaše sposobnosti i prednosti. To treba da vam bude fokus.

Ljubav: Možda ste nakratko razmišljali o podgrejavanju stare strasti. Ali takve misli, srećom po vas, brzo odu. Skoncentrišite se na sadašnjost i blisku budućnost.

Zdravlje: Solidno.

 

VAGA

Posao: Ne usuđujete se još uvek da uđete u poslovni rizik koji obećava dobru zaradu. U vašoj blizini je neko ko ima dosta iskustva i može da vam bude poslovni partner. Razmislite o tome.

Ljubav: Dosta toga vam ide na ruku. Imaćete naklonost jednog Lava ili Strelca, i plenićete svojim šarmom.

Zdravlje: Moguć nazeb.

ŠKORPIJA

Posao: Danas verujete u sebe, i to je najvažnije. Zapamtite da svako putovanje, pa i najveće, počinje prvim korakom. A vi ste neko ko je rođen za najveće uspone.

Ljubav: Da, vi ste rođeni za najveće uspone, ali i za neočekivane padove. Ispred vas je najdublji ponor mržnje i ljubavi spojenih u istu emociju. Ne dopustite da loša osećanja prevagnu.

Zdravlje: Stomačni problemi.

 

STRELAC

Posao: Vaše poslovne ideje su poput sijalica na novogodišnjoj jelki. Stalno se pale nove i gase stare. Među njima je jedna odlična ideja. Ali za njeno sprovođenje su vam potrebni lojalni saradnici.

Ljubav: Slobodni Strelčevi će danas biti baš to – slobodni Strelčevi. I samo vi znate šta to to znači za potencijalni plen.

Zdravlje: Prehlada na vidiku.

JARAC

Posao: Udarnički poslovni dan. Danas čistite svoju poslovnu baštu od korova. Očekuje vas i važan poslovni sastanak sa osobom rođenom u znaku Bika.

Ljubav: Danas nije dan za ljubav. Osoba za koju ste emotivno vezani je zauzeta.

Zdravlje: Problemi sa kostima i zglobovima.

 

VODOLIJA

Posao: Dobar dan za privatni biznis. Ovaj ponedeljak može da donese dosta dobre ugovore. Samo ne posustajte u drugoj polovini dana.

Ljubav: Idealan dan za opuštajuću šetnju i romantičnu večeru. Osoba koju zagolicate svojom inteligencijom neće znati šta ju je snašlo.

Zdravlje: Proverite vid.

RIBE

Posao: Poslovi danas neće krenuti kako treba. Mogući pehovi u nizu. Ali ne očajavajte, već krajem dana ili sutra sledi poboljšanje.

Ljubav: Eksplozija osećanja prema osobi rođenoj u vatrenom znaku. Moguća karmička ljubavna priča.

Zdravlje: Dobro.

 

(Izvor: luftika.rs / Iris Tadić)

Share this article