HOROSKOP ZA UTORAK, 12. JUN 2018. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Danas je vaš dan. Imate sve izglede da uspete uz dobro planiranje. Očekuju vas pohvale i priznanja za sve što uradite, zato dajte sve od sebe i završite sve ono što se od vas očekuje.

LJUBAV: Tajanstveno se smeškate i osećate leptire u stomaku. Trenuci uživanja su na pomolu, naročito za zaljubljene, divan vikend je pred vama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

BIK

POSAO: Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. Nemojte zaboraviti na interes svih vas. Nemojte reagovati plahovito i ne govorite baš sve što mislite.

LJUBAV: Dobre ste volje i motivisani, pa je trenutak za uživanje sa partnerom. Ukoliko niste u vezi, prepustite se flertu sa nekim ko vam se sviđa.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

BLIZANCI

POSAO: Odlučno branite svoje poslovne ideje i ostajete pri svom stavu. Najvažnije je da vaši potezi budu pravovremeni, ali i odgovorni.

LJUBAV: Poštedite partnera suvišnih testova. Nemojte da očekujete previše. Za sve postoji kompromis i odluka treba da bude obostrana.

ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

POSAO: Neko na radnom mestu će vam uputiti bitnu sugestiju koju bi trebalo da uvažite. Budite oprezniji u poslovnim odlukama. Preterivanje ne donosi ništa dobro.

LJUBAV: Eskivirajte nekoga ko vam unosi nervozu i ima nerealna očekivanja. Danas nije dan za nerviranje i ne dozvolite da vam iko pokvari raspoloženje.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

LAV

POSAO: Objektivno sagledajte sve osnovne faktore vezane za novčana pitanja i postupite po uobičajenoj proceduri. Danas je moguće da se suviše zamarate detaljima, što može doneti probleme.

LJUBAV: Izgledate nervozno i partner to primećuje. Izgladite situaciju iskrenim razgovorom ili nekim lepim izlaskom za vikend.

ZDRAVLJE: Nervozni ste.

DEVICA

POSAO: Željni ste napretka i dokazivanja, ali kolege kao da vas ne shvataju. Budite malo realniji i imajte na umu da je za sve potrebno vreme.

LJUBAV: Krijete nešto od partnera. Moguće su manje komplikacije zbog toga, pa se zato pripremite i otvoreno recite partneru u čemu je problem.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijskim reakcijama.

 

VAGA

POSAO: Imate ”keca u rukavu”. Vaši stavovi i ideje se sviđaju kolegama. Iznesite svoj precizan stav o poduhvatu koji će biti veoma važan i koji zahteva angažovanje svih vas.

LJUBAV: Sa dragom osobom ste mnogo toga isplanirali, ali realizacija još nije na vidiku. Tražite nova opravdanja za odlaganje, ali partner će vam se usprotiviti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Insistirate na svom viđenju situacije na radnom mestu i tvrdoglavo branite svoj stav. Zbog toga sledi neodobravanje od strane kolega.

LJUBAV: Na emotivnom planu trebalo bi da budete opušteniji i da partneru pružite više razumevanja. Danas i za vikend dajte sve od sebe da opet šarmirate partnera.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

 

STRELAC

POSAO: Budite spremni na promene. Trenutna situacija na poslu povešće stvari u drukčijem smeru od prvobitno zamišljenog. To će se pokazati kao dobro samo ako budete oprezni.

LJUBAV: Obratite pažnju na ono što pričate. Mogli biste napraviti veliku grešku koju ćete kasnije teško ispraviti. Nekada je najbolje prećutati ono što vam se vrzma po glavi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Potencirate svoje planove i kao da namećete svoje stavove. Poslušajte sugestiju dobronamernog kolege jer to će vam omogućiti da kasnije jednostavnije obavite radnu obavezu.

LJUBAV: Vodite računa jer danas bi moglo doći do svađe sa partnerom. Nije dobro da previše insistirate. Trebalo bi da se služite mirnijom strategijom.

ZDRAVLJE: Izražena napetost.

 

VODOLIJA

POSAO: Slede nenadane promene na radnom mestu i to će vam otežati da uspešno privedete kraju započeti zadatak. Potražite neku alternativu.

LJUBAV: Rizično stupanje u neobaveznu vezu verovatno će rezultirati lošim ishodom pa zato budite oprezni. Oni koji su zaljubljeni mogu da uživaju u izlascima sa partnerom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Mislite da raspolažete većom količinom znanja u odnosu na svoje kolege i to se i vidi po vašem stavu. Želite da imate veći uticaj na donošenje odluka i da izmenite dosadašnje uslove.

LJUBAV: Ne upuštajte se u nepotrebne svađe i shvatite da ne mogu svi misliti kao vi. Nemojte tražiti previše od partnera.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article