HOROSKOP ZA UTORAK, 13. FEBRUAR 2018. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju.

LJUBAV: Voljena osoba deluje vrlo inspirativno na različite načine i ume uz određene manire da zaokupi vašu pažnju. Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće.

ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

 

BIK

POSAO: U vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Nemojte ocenjivati nečije sposobnosti ili mane.

LJUBAV: Prijaće vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja vas posebno inspiriše na pozitivno raspoloženje i emotivna maštarenja.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Ne dopada vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom.

LJUBAV: Izbegavajte osobu koja ume da deluje depresivno na vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja. Potrebna vam je iskrena podrška bliskih osoba.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa…

RAK

POSAO: Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak.

LJUBAV: Nemojte dozvoliti da neko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. Potrudite se da budite pozitivno nametljivi ili nezaobilazni u onoj meri koliko je to poželjno u emotivnom susretu.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

LAV

POSAO: Delujete samouvereno u svom ubeđenju i verujete da imate dobro rešenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni.

LJUBAV: Iskreno izrazite svoje namere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje vaše slabosti ili mane i ne zavaravajte se da je to moguće prikriti na lak način.

ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

DEVICA

POSAO: Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj kao dobro ili korisno rešenje. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro razmislite o posledicama.

LJUBAV: Delujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indirektno utičete na partnerovu reakciju koja vam se ne dopada.

ZDRAVLJE: Problemi sa kožom…

 

VAGA

POSAO: Ponekad izvesno suočavanje sa istinom zahteva veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju.

LJUBAV: Nema razloga da proveravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu.

ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

ŠKORPIJA

POSAO: Izbegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete.

LJUBAV: Nema razloga da očekujete previše razumevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim uticajem. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

STRELAC

POSAO: Osoba koja ima negativan stav o vašim idejama neće promeniti svoje mišljenje i nakon produžene rasprave. Konflikt u rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju.

LJUBAV: Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je tajanstvena šifra koja deluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju kada se nalazite uz blisku osobu.

ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

POSAO: Neko odobrava vaše ideje i to predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost.

LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promeniti ili ostvariti, ako imate dovoljno stila.

ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi.

 

VODOLIJA

POSAO: Potrebno je da procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju kako biste u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Zato, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnost.

LJUBAV: Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge.

ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

RIBE

POSAO: Nečije reči na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo menjaju. Usmerite svoju pažnju i energiju na resavanje nekih korisnih ciljeva.

LJUBAV: Umesto da tražite neki vid lažne utehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno vam je veće emotivno razumevanje.

ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article