HOROSKOP ZA UTORAK, 17. SEPTEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Isuviše ste lakoverno prihvatili novi izazov, koji vam je iznenada došao. Možete biti neprijatno raspoloženi prema saradnicima, pa ne dopustite sebi da remetite svoje navike.

Ljubav: Uživate da se osamite i da budete u svom svetu. Ne dopuštate da vam neko remeti mir i opuštenu atmosferu.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

 

BIK

Posao: Polje privatnog biznisa vam daje odličnu soluciju, koju nećete zaobići tek tako. Možete da se osigurate sa novim poslovnim planom da će ići onako kako vi to budete želeli.

Ljubav: Popričajte sa jednim Rakom o svojim namerama. Ovde neko može verno da vas sluša i da vas čak i podrži.

Zdravlje: Solidno.

BLIZANCI

Posao: Morate da budete dosledni svojim idejama, jer samo tako možete da izgurate na onom planu koji vam se odavno već dopao.

Ljubav: Pokušavate da rešite lošu situaciju u vašem ljubavnom odnosu, jer to možete samo vi.

Zdravlje: Zapustili ste se.

RAK

Posao: Bili ste u sukobu sa svojim kolegama, koji vam ne mogu doprineti nečemu boljem osim da vas povremeno izvedu iz takta.

Ljubav: Problematika koju imate na emotivnom plan se protežira i dalje. Partner pored vas je isto neko ko ne želi da prizna da ima problem.

Zdravlje: Pijte više tečnosti.

LAV

Posao: Niko nije rešen da vam pruži utehu, koliko su se ovde uvidele mnogo bolje ideje sa većim rizikom. Morate da budete otvoreni za nešto potpuno novo i neobavezno.

Ljubav: Ukoliko ste sami, tu je jedna Škorpija koja vas razume i koja vam pomaže da se otvorite na segmentu emocija.

Zdravlje: Imali ste i lošijih dana.

DEVICA

Posao: Ističete svoje ideje, ali im se niste dovoljno priklonili koliko vam se čini da bi trebalo. Imate odličan tim saradnika, pa ćete biti konkretniji.

Ljubav: Imate malo lošije aspekte na polju emocija. Ukoliko ste u braku ne ulazite sa partnerom u veću raspravu, ovaj put.

Zdravlje: Povišen holesterol.

 

VAGA

Posao: Iskrivljena slika koju imate, kada su u pitanju određeni poslovni potezi nisu toliko loši, koliko se ovde uviđaju samo malo lošije ideje, koje niste spremni da premostite i uđete u suštinu.

Ljubav: Vaša emotivna strana može biti dovedena do tačke pucanja, ukoliko se ne budete prilagodili datim uslovima, koji vam se otvoreno nameću.

Zdravlje: Abdomen vam je slab.

ŠKORPIJA

Posao: Kompleksne poslovne aktivnosti vas ne interesuju, koliko sama problematika u kojoj ste se pronašli tenutno. Budite istrajni.

Ljubav: Možda uviđate da nije sve tako crno, ali i to da je partner sklon manipulaciji. Budite bez brige, jer ste na vreme uočili neke detalje jako bitne u vašoj vezi.

Zdravlje: Pazite na digestivni trakt.

 

STRELAC

Posao: Nemate nameru da odustajete od cilja koji vam se postavio odavno već. Bićete na svoju štetu dobri i sa onima koji to ne zaslužuju.

Ljubav: Verujte u ono šta drugi pričaju, jer ste se malo više okrenuli sebi i partnera zasigurno zapostavili.

Zdravlje: Imate jače lupanje srca.

JARAC

Posao: Polje karijere je nešto što vam se odavno već desilo i poboljšalo poslovnu mogućnost koju imate. Bićete dovoljno skoncentrisani na bolje ideje.

Ljubav: Imaćete još neku šansu da izgradite odnos kao do sada i da ne pravite negativnu paralelu između onoga što je bilo i onoga šta očekujete.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

 

VODOLIJA

Posao: Vaše polje finansija traži poboljšanje performansi. Morate da budete oslobođeni navika koje imate i koje vas koče u ličnom razvoju.

Ljubav: Veza sa jednim Rakom je odlična kombinacija, ukoliko ste slobodni i usamljeni. Odlični apekti vam se protežiraju u narednom periodu, pa ih iskoristite.

Zdravlje: Budite opušteniji.

RIBE

Posao: Pokušali ste da se integrišete sa ostalim osobama u svom poslovnom segmentu, kako bi pojačali svoju finansijsku stranu. Uspevate u tome i na pravom ste putu.

Ljubav: Očekujte solidan susret sa osobom koju odavno niste videli. Sledi vam prijatan dan.

Zdravlje: Imate povišenu temperaturu.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article