HOROSKOP ZA UTORAK, 18. JUL 2017. GODINE

Bik u neprijatnoj situaciji sa Škorpijom, Rak zaljubljen u Lava, Jarac zna šta hoće, Vodolija u problemima...

OVAN

Posao: Odlična komunikacija sa Blizancima, koji vas otvoreno podržavaju u namerama, koje imate u poslovnom smislu.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Devicu ne odustajete od pokušaja da animirate datu osobu svojim humorom.

Zdravlje: Solidno

 

BIK

Posao: Morate da čuvate novac ovaj put, jer vam slede malo veći troškovi nego obično. Možete da budete dovoljno opušteni, kada je primena ličnih ideja u pitanju.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi sa jednom Škorpijom možete imati neprijatnost i da pokušate da raskinete trenutni vezu.

Zdravlje: Pojačane tenzije.

BLIZANCI

Posao: Ne odustajete od cilja koji vam je primaran već odavno. Imate kome da se obratite za pomoć, kada vam nešto zakoči u radu.

Ljubav: Ozbiljni kada su partnerski odnosi u pitanju. Donosite ključnu odluku u poslednjem trenutku, ali ona može da bude pogubna za vas.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

RAK

Posao: Ukoliko imate zastarele metode rada bilo bi dobro da to promenite na vreme kako bi se okrenuli boljim poslovnim idejama u narednom periodu.

Ljubav: Poprilično ste se zaljubili u jednog Lava, ali za nešto konkretno ćete da sačekate ovaj put.

Zdravlje: Stomačni virus

 

LAV

Posao: Saradnja sa jednim Jarcem vam nije plodna i možete da budete skloni većim promenama u radu nego obično.

Ljubav: Koliko budete dali do znanja koliko vam osoba na koju često mislite u suštini prija u toj meri će vam se desiti konkretne stvari. Mislite dovoljno pozitivno ovaj put.

Zdravlje: Srčani mišić vam je lošije postavljen.

DEVICA

Posao: Ukoliko niste potpisali ugovor ili niste još počeli da radite očekujte veću promenu u narednom periodu na polju posla i samim tim polju finansija.

Ljubav: Nije loše ideja da izađete u obližnji kafić jer, tu možete da sretnete, ukoliko danas već značajnu osobu.

Zdravlje: Povedite računa o hrani koju jedete.

VAGA

Posao: Već duže vreme se držite malo rigidnih stavova i ne upuštate se u veću raspravu. Pokažite malo više entuzijazma i otvorenost u saradnji.

Ljubav: Uviđate određena otežanja na svom emotivnom segmentu i nemate nameru da se izborite trenutno za nešto bolji ambijent.

Zdravlje: Bubrezi su vam slaba strana.

 

ŠKORPIJA

Posao: Imate jaku nameru da uspete u onome što tenutno želite, jer ste u neku ruku solidno raspoloženi za nešto više posla kojim trenutno raspolažete.

Ljubav: Na ovom segmentu se uviđa malo teža energija nego obično. Pokušajte da ove aspekte prebrodite na pozitivan način ovaj put.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

STRELAC

Posao: Odlične ideje želite da primenite. Imate čak i sledbenike u svemu ovome. Želite potpuno novi ambijent u poslovnom smislu.

Ljubav: Ukoliko ste imali neprijatnosti već sa partnerom ne očajavajte jer se to može pretvoriti u sjajnu priču koja vas emotivno otvara i podstiče na pozitivnu promenu.

Zdravlje: Imunitet vam je dobar.

JARAC

Posao: Otežanja koja imate na poslovnom segmentu su prolaznog karaktera ovaj put. Ne dopuštate da vas nešto ponese i da što pre ovo rešite.

Ljubav: Partner koji je dovoljno bistar da vam otvori polje emocija je trenutno na potezu i nema nameru da povlači to pitanje ukoliko nema i vaš pristanak.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

 

VODOLIJA

Posao: Saradnja sa Devicom je odlična ovih dana, jer imate jasan cilj svog poslovnog segmenta. Pokušavate da se snađete na polju finansija.

Ljubav: Kada je emotivna slika u pitanju ne morate da se upuštate u vezu koja vam ne donosi ništa posebno osim brige i zamora.

Zdravlje: Osećate se dobro.

RIBE

Posao: Imaćete nekoliko solucija, koje ćete prihvatiti u svom poslovnom segmentu kao izlaz iz trenutne situacije, koja vam se namestila kao dobra šansa.

Ljubav: Volite slobodu i u tome doslovno uživate. Povlačenje u samoću je vaš pokušaj da se opustite i ne pokušavate da se upuštate u jaču ljubavnu vezu.

Zdravlje: Pojačan stres.

 

(Izvor: luftika.rs / Iris Tadić)

Share this article