HOROSKOP ZA UTORAK, 18. JUN 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Nećete tražiti oslonac drugih ljudi, već ćete snagu naći u sopstvenoj veri. Krčite trenutno put, koji vam je na neki način blokiran, ukoliko ne budete sa velikim entuzijazmom napred krenuli.

Ljubav: Polje emocija je kod vas dovoljno dobro naglašeno, ovaj put i nećete odustati od osobe na koju često mislite.

Zdravlje: Pokušavate da se dovoljno hidrirate.

 

BIK

Posao: Imate odličnu startnu poziciju, ali put do zvezda je u suštini kod vas otežan. Novca ukoliko trenutno nema na zadovoljavajućem nivou, ne očajavajte vreme za naplatu dolazi u skorije vreme.

Ljubav: Ukoliko ste sa nekom osobom prekinuli priču, imaćete priliku da ponovo uspostavite odličnu komunikaciju.

Zdravlje: Bolovi u predelu vrata.

BLIZANCI

Posao: Kada su novčane transakcije u pitanju možete da se nadate povećem finansijskom prilivu. Bićete podstaknuti novim idejama u vezi oblasti kojom se bavite. Ukoliko je to izdavaštvo, nećete pogrešiti u svojim odlukama.

Ljubav: Možete da se nadate solidno dobrim aspektima, kada su emocije u pitanju. Jedna Devica vas maksimalno podržava, ovaj put.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

RAK

Posao: Nemate nameru da se nekome pravdate kada je određena količina novca u pitanju, koja se trenutno našla na vašem bankovnom računu. Ne morate da se pravdate oko naplate koja vam u suštini sleduje.

Ljubav: Ne produbljujte problem ovaj put, jer sve ima svoj rok trajanja kao i ove loše postavke koje su prolaznog karaktera.

Zdravlje: Pazite se oscilacije pritiska.

LAV

Posao: Ne morate da žurite koliko se od vas traži da se dobro informišete u vezi transakcija koje bi sproveli, ukoliko se bavite prodajom. Vaše trgovačke sposobnosti su na nivou koji ste tražili u većoj meri.

Ljubav: Pokazatelji vašeg trenutnog emotivnog stanja su odlični i možete biti dosta srećne ruke kada su izjave ljubavi u pitanju. Jedan Jarac je odličan izbor.

Zdravlje: Odličnog ste zdravlja ovaj put.

DEVICA

Posao: Ukoliko ste imali probleme sada možete da nadate solidnom finansijskom prilivu, kroz transakcije koje se nastavljaju kroz jedan solidno pozitivan trend.

Ljubav: Oni koji su sami mogu da upoznaju mističnu Vodoliju i da započnu solidnu romansu. Ne tražite mnogo pa će vaše želje biti uslišene.

Zdravlje: Povišena temperatura je malo učestalija kod vas.

 

VAGA

Posao: Umete više stvari odjednom da radite i ne dozvoljavate da vam se neko meša u izbor, koji trenutno imate. Ostajete dosledni zadatku koji imate i volite da radite ono za šta ste se izborili.

Ljubav: Zaljubive ste prirode ovaj put. Morate da se suzdržite kada je u pitanju emotivna blokada partnera koja će u suštini brzo proći.

Zdravlje: Volite da se bavite fitnesom.

ŠKORPIJA

Posao: Već duže vreme radite poslove koji zahtevaju mnogo više snage. Vremenom ćete steći kondiciju, koju trenutno nemate. Nećete očajavati kada su trenutne prepreke u pitanju.

Ljubav: Možete očekivati izuzetan, noćni provod. Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Bika, emocije neće izostati. Imate odličnu priliku da se opustite na solidan način.

Zdravlje: Osetljivost reproduktivnih organa.

 

STRELAC

Posao: Ukoliko ste timski igrač imate veliku šansu da završite sa aranžmanima i ugovorima, koje ste odavno već započeli. Ne pokušavajte da se stavljate u podređen položaj na osnovu površnih rezultata.

Ljubav: Vaša zvezda vodilja je neko iz prošlosti. Morate da se snađete za nešto bolju poziciju koja nije nedostižna.

Zdravlje: Povišen holesterol.

JARAC

Posao: Ne oseća se lenjost nego samo rigidan stav, kada su vaše promene u pitanju. Volite da primenjujete tradicionalne poteze kada je u pitanju poslovna prilika koja vam se pruža ovaj put.

Ljubav: Ukoliko vam se pojavi neko od ranije, ono što toj osobi možete da pružite je samo prijateljska ruka pomirenja.

Zdravlje: Solidno.

 

VODOLIJA

Posao: Mnogi bi za vas rekli da ste zamaštani i u svom svetu, što je u suštini loša percepcija u suštini. Pokušavate da dokažete suprotno, ali vam ne uspeva.

Ljubav: Niste u mogućnosti da birate partnera koliko vam se u suštini savetuje da se borite na poslovnom segmentu malo više nego na emotivnoj strani.

Zdravlje: Imate blokadu.

RIBE

Posao: U životu vam ništa lako nije došlo, uvek ste imali začuđujuću snagu kao i ovaj put. Imate dovoljno izazova, kada je pobednički stav u pitanju kojem težite. Neko vam se stalno isprečuje i pokušava da sa vama dovoljno manipuliše.

Ljubav: Ne uzimajte zdravo za gotovo ono što čujete od svoje simpatije. Imaćete mnogo više načina da se stvari skockaju u vašu korist.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article