HOROSKOP ZA UTORAK, 22. OKTOBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Oslobodili ste se takmičarskog pritiska i skoncentrisali ste se na rezultat. A posao je često timska igra. To je odmah počelo da donosi plodove i relaksiralo je atmosferu među saradnicima.

Ljubav: Danas ćete biti posvećeni porodici i zajedničkoj sreći. Za slobodne Ovnove ovo će biti prilika da osvoje nekog ko im je ranije bio nepristupačan.

Zdravlje: Pripazite na povrede

 

BIK

Posao: Ušli ste u uzlaznu putanju, ali nešto vas i dalje tišti. Kolege su zadovoljne saradnjom i dobro vam ide, ali ste se izgleda zasitili. Vreme je za nove izazove, a nova poslovna ponuda će možda doći od jednog Lava ili od Jarca.

Ljubav: Privlače vas harizmatični ljudi. Možda ćete ući u jednu igru zavođenja koja će najpre početi kao šala.

Zdravlje: Moguća zubobolja ili glavobolja.

BLIZANCI

Posao: Pokazali ste veliku sposobnost da se prilagodite izmenjenim okolnostima. U novim situacijama reagujete brzo i pronalazite rešenja. Vi ste veoma poželjan poslovni saradnik.

Ljubav: Uspećete da privučete pažnju nekog ko vam se već neko vreme dopada. Uspećete da ga zainteresujete iako je do sada bio nepristupačan.

Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao: Saradnja sa osobom rođenom u znaku Vodolija danas može da bude izuzetno plodonosna. Spoj dve različite vrste inteligencije može da donese neverovatna rešenja za biznis.

Ljubav: Izuzetno ste nežni i pažljivi. Izgleda da je prošao period svađa i trzavica. Slobodni Rakovi mogu da osvoje koga god požele, samo da se oslobode grča koji im nameće Uran.

Zdravlje: Mogući problemi sa osetljivom kožom.

LAV

Posao: Sve što radite, projektujete unapred. Budućnost je za vas već počela. Potrudite se da saradnicima približite svoje ideje. Višestruko će vam se vratiti.

Ljubav: Za vas može da bude kobna jedna Vaga. Uvući će vam se pod kožu a da i ne primetite kako. Ostanite nogama na zemlji.

Zdravlje: Dobro.

DEVICA

Posao: Ovo neće biti lak priod za Device koje rade u velikim sistemima. Mogući su paralelni pritisci nadređenih i saradnika. Dobar period za one koji pokušavaju da pokrenuo svoj biznis.

Ljubav: Moguće poznanstvo sa nekim ko živi u vašoj blizini. Jedan susret će vas naterati da se zamislite.

Zdravlje: Pripazite na oštre predmete.

 

VAGA

Posao: Neki pripadnici znaka Vaga će skrenuti u problem koji otežava posao. Ovde pre svega mislim na kocku, alkohol ili kriminalne aktivnosti.

Ljubav: Pomalo ste samoživi i to je ono što partneru smeta. Komunikacija među vama ne ide glatko.

Zdravlje: Mogući problemi sa srcem.

ŠKORPIJA

Posao: Smelo ste ušli u poslovnu avanturu, ali se onda desilo nešto što vas je pokolebalo. Sigurnost koja vam je pomalo gušila slobodu, sad vam opet deluje privlačnije.

Ljubav: Ovo je period zaljubljivanja za Škorpije. Neko će se ponovo zaljubiti u svog partnera, dok će se drugi zaljubljivati svakih pet minuta. Ta energija ne može da prođe bez pozitivnih reakcija.

Zdravlje: Napetost.

 

STRELAC

Posao: Danas će vam kupovina ići bolje nego prodaja. Ovo je dobar period za ulaganja, kako mala tako i velika. Jeste li probali da trgujete akcijama domaćih firmi na berzi?

Ljubav: Iskre u vašim očima nekad sijaju slabije a nekad veoma, veoma snažno. Taj pogled jednog Strelca nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Zdravlje: Mogući problemi sa krvnim sudovima.

JARAC

Posao: Kraj radne nedelje umesto opuštanja donosi nove nevolje. Kao da imate okove na sebi. Pažljivo isplanirajte dane koji dolaze.

Ljubav: Vi i partner lepo sarađujete i nadopunjujete se. Moguće je da ćete se odlučiti na zajedničko ulaganje. Slobodni Jarčevi mogu da očekuju upoznavanje sa površnom ali zavodljivom osobom.

Zdravlje: Mogući problemi sa gornjim disajnim putevima.

 

VODOLIJA

Posao: Odličan dan za osmišljavanje novih projekata. Nemojte previše da se posvećujete detaljima, koliko osnovnom pitanju: isplativosti posla.

Ljubav: Veoma se dopadate nekom ko nije imao priliku da vas bolje upozna. O vama se čuo lep glas, pa nekog niste ostavili ravnodušnim.

Zdravlje: Pripazite na povrede.

RIBE

Posao: Puni ste energije i spremni za najveće izazove. Ne zanima vas mnogo okolina, samo želite da se skoncentrišete na svoj posao.

Ljubav: Vikend za voljenom osobom je ono što će vam prijati. Slobodne Ribe su na pragu nove ljubavi.

Zdravlje: Problem sa organima za varenje

(Izvor: luftika.rs)

Share this article