HOROSKOP ZA UTORAK, 8. OKTOBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Pokušavate da budete u boljoj poziciji nego trenutno. Morate da se uključite malo više u ono što vam se plasira kao vaš lični zadatak. Borite se za više novca, pa birate i prilike koje ne želite da propustite. Saradnici su vam od pomoći i ne morate da se osamljujete u svom poslu, koji trenutno radite.

Ljubav: Imate osećaj da vas partner dezavuiše i ne dozvoljava da se oslobodite stresa. Pokušaj da se dovijete slobodnog vremena možda padne u vodu.

Zdravlje: Ne posustajete imate dovoljno energije.

 

BIK

Posao: Imate jasan cilj koji vam se po nekom pravilu obistinio. Ne morate doslovno da se povinujete situaciji u kojoj se nalazite jer imate odličnu startnu poziciju koju morate da ispoštujete bez obzira na sve mogućnosti koje ste propustili.

Ljubav: Ukoliko je jedna osoba rođena u znaku Vodolije pravi izbor po vašem mišljenju nećete zažaliti. Umete da budete dovoljno otvoreni i komunikativni pa se nećete osećati loše u prisustvu simpatije.

Zdravlje: Stomak vam je lošije postavljena regija.

BLIZANCI

Posao: Volite da se pokažete u najboljem svetlu. Ne morate da se upuštete u jačanje veze na poslovnom segmentu na polju inostranstva jer možete da imate poveći trošak na takse i transakcije koje možete da očekujete u narednom periodu. Danas postavite jasan temelj.

Ljubav: Bićete zadovoljni svojim emotivnim statusom. Morate mnogo više da raditi na sebi nego što ste planirali. Uviđate da vreme mnogo brže protiče nego što ste planirali.

Zdravlje: Pojačani valunzi.

RAK

Posao: Ukoliko budete išli mislima za novcem nikada ga nećete stići jer je brži od vas. Pokušaćete da idete prečicama i na tom putu shvatiti suštinu svega izrečenog. Svoje ciljeve ćete menjati za neko vreme.

Ljubav: Još uvek ste raspoloženi za veze prolaznog karaktera, gde se nećete mnogo zadržavati.

Zdravlje: Povedite računa o krvnoj slici.

LAV

Posao: U pitanju je vaša upornost kada smo kod uspeha koji trenutno inicirate svojim stavom. Kolege su vam od pomoći pa se na njih slobodno oslonite ovaj put. Možda ćete danas raditi neuobičajeno puno.

Ljubav: Solidna veza na pomolu. Ukoliko vam se dopada jedna Škorpija očekujete puno novih izazova jer imate pozitivnu energiju koja vas pokreće ovaj put.

Zdravlje: Savetuju se povremene kontrole.

DEVICA

Posao: Ne morate da se klanjate svojim šefovima baš uvek. Od vas se traži samo veća kolegijalnost i na neke stvari morate da računate kao na veći izazov a ne gubitak. Potrebni su vam ovi padovi, kako bi izvukli pouku, kako ne treba da radite.

Ljubav: Volite da se zabavite. Možete biti u jako prijatnom društvu koje vas ceni zbog vašeg šarma i otvorenog stava koji imate.

Zdravlje: Dobro.

 

VAGA

Posao: Pokazujete dozu nezainteresovanoszi na prvi pogled. Polje tajni vam je dovoljno aktivno, da vam u suštini odgovara rad u samoći. Možete da zaradite, kroz rad špekulativne prirode.

Ljubav: Imate solidne šanse nekoga da upoznate ali komunikacija vam je pomalo loša. Morate da obratite pažnju na reči koje ste u stanju da izgovorite.

Zdravlje: Savetuje se oprez u saobraćaju.

ŠKORPIJA

Posao: Poslovna strana vam trenutno nije jača strana. Aranžmani koje budete zaključili, mogu biti velika prevara. Povucite se na vreme iz poslova koji vam nude samo maglu. Oni koji su duže u poslu imaće dovoljno razloga da posumnjaju u vernost poslovnog partnera.

Ljubav: Ukoliko ste kojim slučajem sami možete sresti osobu, koja ima jak pečat u vašem srcu. Nećete moći tek tako da se otrgnete utisku koji ćete steći.

Zdravlje: Bićete opušteni

 

STRELAC

Posao: Bićete možda razočarani u neke saradnike, pa uključite ponekad intuiciju prilikom procene jer vaš unutrašnji osećaj dovoljno dobro radi u vašu korist. Ne odustajte od činjenice koja vam se pruža kao zdrava osnova vašeg uspeha.

Ljubav: Ne dopuštate partneru da vam uputi poneku kritiku. Isuviše ste ratoborni za konkretna emotivna pitanja.

Zdravlje: Uznemireni ste.

JARAC

Posao: Ukoliko vam se pruži prilika za poslovnu saradnju sa strancima imate na koga da se oslonite, niste se odavno već tako dobro osećali, kao što ćete tokom narednog perioda.

Ljubav: Trenutna emotivna strana je nešto što vam se dopada jer uviđate privrženost partnera. Stalo vam je do ozbiljnije ljubavne veze.

Zdravlje: Problem sa predelom oko vrata.

 

VODOLIJA

Posao: Novac definitivno možete steći kroz dobru startnu poziciju na polju posla koji garantuje vaš odličan plasman. Bićete podstaknuti novim idejama jedne Device i nećete zažaliti ukoliko donesete novu odluku.

Ljubav: Potrebni su kompromisi i dobar provod, koji ste u stanju da zaboravite usled obaveza koje možete da očekujete.

Zdravlje: Reproduktivni organi su vam slaba tačka.

RIBE

Posao: Vaša priroda vam pruža mnogo bolja rešenja nego što bi u suštini prihvatili savet druge osobe. Volite dobru startnu poziciju i bićete u prilici da date mnogo više od sebe ovaj put.

Ljubav: Leptiriće u stomaku, koje osećate kada su u pitanju Bik ili Lav ne prolaze još uvek. Sledi vam prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Ukoliko ste hronični bolesnik, savetuje se opuštanje.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article