HOROSKOP ZA UTORAK, 9. JUL 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Ne odustajete od svog cilja već neko vreme. Imate jasan i dobar fokus za ono što želite. Ukoliko ste u ortačkoj priči može doći do manjih nesuglasica.

Ljubav: Niste se dovoljno bavili temama emocija pa se i ne očekuju veća iznenađenja na ovom segmentu, naročito ukoliko ste u vezi sa jednim Jarcem.

Zdravlje: Povedite računa o krvnoj slici.

 

BIK

Posao: Ne morate da se dezavišete nepotrebnim pričama ovaj put jer možete nešto više za sebe da dobijete kada su poslovne šanse u pitanju.

Ljubav: Vaša pažnja je usmerene prema određenoj osobi već neko vreme. Ne marite za tuđe komentare već se fokusirate na bitne segmente u vašem emotivnom životu.

Zdravlje: Problem sa tiroidnom žlezdom.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko ste razmišljali o proširenju posla ne zaboravite da su se neke stvari iskomplikovale i da je potrebno određena doza strpljenja.

Ljubav: Ne pokušavajte da sakrivate osećanja prema određenoj osobi jer nećete uspeti u tome. Sledi vam prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Volite da se opustite.

RAK

Posao: Ukoliko vam se otvorilo polje inostranstva u većoj meri ne marite za sitne korekcije koje vam i ne idu baš na ruku ovaj put. Prilagodite se na vreme.

Ljubav: Ukoliko se borite za ljubav jednog Jarca, u tome ćete i uspeti. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koliko se morate voditi svojim srcem.

Zdravlje: Uzimajte dovoljno vitamina.

LAV

Posao: Računajte na jače angažovanje na finansijskom planu. Ne odustajte od ideje kojom ste započeli svoj poslovni plan.

Ljubav: U odličnom ste raspoloženju kada je u pitanju vaš stav prema partneru koji vas voli i poštuje. Morate da ostanete dosledni onome što obećavate partneru.

Zdravlje: Solidno.

DEVICA

Posao: Volite mnogo toga da menjate i nećete odustati od cilja koji ste sebi zakucali odavno. Morate da budete otvoreni prema svojim kolegama jer od njih zavisi i vaš lični uspeh.

Ljubav: Pokušajte da se dovoljno emotivno otvorite kada su u pitanju određene korekcije u ponašanju vašeg partnera jer nije sve idealno.

Zdravlje: Pazite na izbor hrane.

 

VAGA

Posao: Umete da prenesete nervozu i ostalim članovima svog kolektiva. Pazite kako se ophodite prema ljudima u okruženju.

Ljubav: Imate na umu mnogo toga da iznesete svom partneru na račun ali ste se odlučili na pasivniji stav bez većih trzavica.

Zdravlje: Proverite rad hormona štitne žlezde.

ŠKORPIJA

Posao: Proširenje vašeg posla je neminovno ovaj put. Vi ste u suštini dovoljno otvoren igrač i ne želite da se bavite rizikom.

Ljubav: Ponašate se otvoreno prema partneru i ne žalite se na trenutne aspekte koji se odnose na vaš emotivni segment. U suštini ste u odličnom stanju.

Zdravlje: Povedite računa o imunitetu.

 

STRELAC

Posao: Polje inostranstva vam je dovoljno aktivno za ono za šta ste se specijalizovali. Pokušajte da se dobro integrišete u poslu kojim se bavite.

Ljubav: Niste zadovoljni partnerovim stavom i želite mnogo više emocija ovaj put ali ste skloni i radikalnim promenama.

Zdravlje: Više vežbajte.

JARAC

Posao: Imali ste jaču reputaciju pre nekog vremena i uspevali ste mnogo toga na vreme da završite. Trenutno se osećate jako umorno.

Ljubav: Neko vas je malo više manipulisao i ne želite da se slična situacija desi. Bićete isuviše oprezni prema osobi koja vas posmatra.

Zdravlje: Računajte na godišnji odmor.

 

VODOLIJA

Posao: Posao vam je na prvom mestu i nećete se pokajati ukoliko ostanete u takvom ambijentu jer ne želite da pravite stare greške zbog kojih ste ostajali bez novca u džepu.

Ljubav: Danas niste isuviše emotivni već želite da racionalno donesete određene odluke i nećete se rasplinuti od emocija ukoliko to vaš partner to želi.

Zdravlje: Osećate se solidno, danas.

RIBE

Posao: Niste sami u poslu koji obavljate ali ni isuviše u timu koji je u vašem sektoru. Ostavljate dvojaku sliku o sebi ovaj put pa može neko da vam zameri na tome.

Ljubav: Imate šansu sa jednim Rakom ali samo ukoliko vi to želite. Bićete dovoljno otvoreni i neće vam ništa nedostajati jer ste ovaj put emotivno ispunjeni.

Zdravlje: Imate naglašenu psihu.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article