Merkur ušao u Vagu i DONEO KATASTROFU ZA OVA 3 ZNAKA: Škorpije, vaša PRLJAVA TAJNA će biti razotrkivena a Strelčevi neka ovih dana DOBRO PAZE

21. septembra, Merkur je ušao u Vagu, a to znači velike promene za vaš ljubavni život.

Merkur u Vagi je, kažu astrolozi, druga reč za nesporazume. To znači da u narednom periodu ne smete da govorite dvosmislene stvari niti da očekujete da vam partner čita misli.

 

I ne samo partner, već bilo ko. Ako ispoljavate stav, recite ga jasno, glasno i bez ikakvih dvosmislenosti i ne dajte prostora za neka druga tumačenja vaših reči.

Dobro premeravajte svaku reč koju izgovorite, upozoravaju astrolozi, i ako je ikako moguće, sve ozbiljnije razgovore i pregovore ostavite za neki drugi period.

Škorpije, ako ste slučajno u nekoj paralelnoj vezi, ovih dana će vaša prljava tajna izaći na videlo, i sva je prilika da će se sve završiti katastrofalno po vas, pa ćete na kraju ostati sami.

Strelčevi, dobro pazite šta izgovarate ovih dana, jer ćete biti uhvaćeni u nimalo naivnoj laži ako ne razmislite dva puta šta i pred kim pričate. A Lavovi, vama se savetuje da ovih dana obratite malo više pažnje na partnera koji se oseća potpuno zapostavljeno i zaboravljeno pored vas.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article