Misli da se ceo svet vrti oko njega: Ovo je najarogantniji znak Zodijaka

Drže rekord u broju dramatičnih ispada

Svi znamo barem jednu osobu koja misli da se svet vrti oko njih. Ali to što imaju tako visoko mišljenje o sebi ne znači da su oni toliko sjajni.

PROČITAJTE JOŠ VELIKA ASTRO PROGNOZA: Evo šta se svakom znaku horoskopa sprema do kraja 2020. godine!

Sigurno vam se nekada desilo da želite sa nekom osobom da podelite šta se dešava u vašem životu ili da dobijete savet, ali vaš arogantni prijatelj je toliko fokusiran na sebe, da čak i ne pita za vas.

Naravno, kada je reč o potpunoj egocentričnosti, astrologija može da pokaže ko su najarogantniji horoskopski znakovi.

 

I ubedljivo, na prvom mestu, nalazi se znak Lav. 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su puni sebe,  a prepoznatljivi su poogromnoj dozi samoljublja i narcisoidnosti. Da nisu harizmatična bića kakva jesu, ne bi imali toliko prijatelja i poznanika.

PROČITAJTE JOŠ Zvezde su im naklonjene: Ovim znacima Zodijaka jul donosi sreću na svakom koraku!

Lavov ego je toliko veliki da zapravo može da im stvori pobleme na putu uspeha. Jednom kada imaju neku ideju u glavi, teško je da ih naterate da se predomisle. Uvek misle da su u pravu.

Šta god Lav učinio, on sebe smatra najboljim. Potrebna mu je pažnja drugih i to u neograničenim količinama. Takođe mu je važno da se oseća potrebnim. Čim dobijaju potvrdu od strane okoline, Lavovi počinju da se ponašaju arogantno.

zena-crna-haljina-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

Lav će uraditi sve kako bi zadovoljio sopstvene želje i nije ga briga da li će neko biti povređen u tom procesu. Ako hoćete da se sklonite i distancirate od narcisiodnog Lava, on će od vas napraviti žrtvu.

Žene Lavice drže rekord u broju dramatičnih ispada. Vrlo su egocentrične, obožavaju ulizivanje i smatraju da u životu zaslužuju samo najbolje. Vrlo često su gorde i neće popustiti dok ne ostvare svoju nameru.

Muškarci rođeni u znaku Lava često imaju vrlo slične karakteristike pa se neretko karakterišu umišljenim i bahatim.

(kutaknet.com / telegraf.rs)

Share this article