On je najbolji suprug prema horoskopu: Slobodno se naslonite na njegova leđa i ne brinite!

Bračnu sreću naći ćete pored ovog muškarca

Ljubitelji horoskopa vole da analiziraju svoje (potencijalne) partnere i na temelju njihovog horoskopskog znaka. U nastavku saznajte kakvi su muškarci rođeni u znaku bika te koji su njihovi kvaliteti i slabosti u ljubavnom odnosu.

PROČITAJTE JOŠ Ova tri horoskopska znaka ne mogu bez sek*a: Da li ste među njima?

Kada je u pitanju ljubav, bikovi pripadaju grupi iskrenijih znakova. Bik nema vremena za igrice i jednostavno mu se ne laže. Od partnerke očekuje isto.

On jednostavno ne podnosi neiskrenost. Želi da u svakom trenutku budete baš to što jeste i da se ne pretvarate jer u suprotnom on gubi poverenje u vas.

 

Bikovi uglavnom vole da se veza odvija polako i ne srljaju u ljubavne odnose. Temeljno upoznavanje, korak po korak, za njih je temelj kvalitetne veze. S obzirom na navedeno, ne iznenađuje da su često vrlo tradicionalno nastrojeni.

Međutim, nisu ni previše skloni preuzimanju inicijative. Kada se ipak odluče na to, provesće puno vremena analizirajući potencijalnu partnerku i tek joj onda pristupiti. Na prvu pomalo sramežljiv i tih, kada pronađe ženu koja mu se sviđa, postaje vrlo šarmantan i otvoren. Tada ga ništa neće sprečiti u tome da osvoji njeno srce.

PROČITAJTE JOŠ Sunce u Biku: Dolaze nam godine ozbiljnih izazova, a za jedan znak sledi naročito turbulentan period

Kada je bik siguran u osećanja svoje partnerke, onda je najbolji i najodaniji muškarac kojeg možete zamisliti. Pravi je romantičar, preferira veze na duge staze i nije tip za neobaveznu zabavu. Ne pada mu na pamet da ulaže svoje vreme i emocije u kratkoročan odnos.

Od bikova ne očekujte spontanost i avanturizam. Oni vole svoju rutinu i ne odriču se nje bez obzira na sve pa ponekad mogu delovati malo dosadno. Ako želite postojanog partnera s kojim ćete uvek znati na čemu ste, muškarac rođen u znaku bika upravo je to što tražite.

 

Bikovi su često vrlo nežni i osetljivi, ali upravo su to njegove velike kvalitete po kojima se razlikuje od muškaraca rođenih u drugim znakovima.

Iako je maksimalno iskren, ne voli opterećivati druge svojim problemima i sklon je skrivanju sopstvene tuge pa ćete se ponekad morati dobro potruditi da saznate šta ga muči.

muskarac-pixabay

 *Foto: Pixabay

Fokusiran je i odlučan u nameri da sebi i svojoj porodici osigura udoban život. Zato je često i malo previše posvećen poslu, ali on jednostavno teži finansijskoj stabilnosti i mora biti siguran da ima sve pod kontrolom.

Najveća mana muškaraca rođenih u znaku bika jeste već spomenuta tvrdoglavost. Oni teško prihvataju tuđe mišljenje i imaju potrebu uvek biti u pravu. Kada sebi odrede neki cilj, radiće na njemu bez obzira na sve i ponekad neće uzeti u obzir mišljenje svoje partnerke jer ionako smatraju da oni znaju najbolje.

Share this article