PARE IH NEĆE, PA NEĆE: 4 horoskopska znaka kojima su džepovi uvek prazni!

Blizanci su najneodgovorniji pripadnici Zodijaka, kada je novac u pitanju

Neki ljudi sasvim uspešno rasporede platu na ceo mesec i uspevaju čak i da uštede, međutim postoje i oni, koji su već samo nekoliko dana nakon plate u omanjem finansijskom problemu.

PROČITAJTE JOŠ Sve što požele, to i ostvare: Ovi znaci horoskopa imaju najviše sreće u životu!

Kao i u svakom drugom segmentu u životu, zvezde su i ovde umešale prste, pa pripadnici sledećih horoskopskih znakova jednostavno ne umeju da raspolažu novcem.

 

Vaga

Vage su poznate šopingholičarke i neretko će sav novac potrošiti na stvari za koje i same znaju da im nisu potrebne. Često nepromišljeno troše novac i zato su već sredinom svakog meseca na rubu bankrota.

PROČITAJTE JOŠ VIC DANA: Na terasi jednog hotela u Ljubljani, Bosanac jede krišku hleba

Strelac

Kada su u pitanju izlasci sa društvom, Strelčevi su poprilično izdašne ruke i na tome nikada ne štede. Svoj novac češće troše na druge nego na sebe, ali svaki njihov ceh napravljen je bez trunke razmišljanja, pa će veoma brzo ostati praznog novčanika

devojka-jesen-pixabay 800

 *Foto: Pixabay

Lav

Za razliku od velikodušnih Strelčeva, Lavovi svoj novac troše isključivo na sebe i to najčešće mnogo više novca nego što sebi mogu priuštiti. Oni maksimalno uživaju u luksuzu i životu na visokoj nozi, ali kada porazmisle o plaćanju računa, shvatiće da su sebe stavili u debeli minus.

Blizanci

Blizanci su veoma spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih definitivno čini najneodgovornijim pripadnicima Zodijaka, kada je novac u pitanju. Često su toliko neoprezni s novcem da celu platu potroše u danu.

Share this article