Pravi mamini sinovi: Bežite "glavom bez obzira" od muškaraca u ova 3 horoskopska znaka!

Zgodan, pažljiv, dobro sluša – ali…

Neki muškarci nikad se do kraja ne mogu otrgnuti od mamine suknje. Mamini sinovi, mamine maze, mamini pekmezi – zovemo ih svakako… A ova tri znaka zvezdano su ugroženi:

PROČITAJTE JOŠ Ne zamerajte im se: Ovo su 3 najprgavija znaka horoskopa

Rak

Osećajnim Rakovima treba snažno rame svoje mame kako bi mogli da plaču o svemu i svačemu. On će joj ispričati svaki detalj iz svog života i redovno maratonski telefonira s majkom. Kad se zabavljaš s takvim dečkom, moraš da budeš sjesna da njegova majka zna sve o vašem ljubavnom životu. Oprez!

 

Lav

Lavovi su zapravo samostalni i ponosni. Ali, postoji jedan izuzetak – njihova mama. Ona će uvek imati najvažniju ulogu u njihovom životu. Sve što ona kaže ima svoju težinu. Čak i kad je odavno odselio od kuće, ona odlučuje o svim njegovim ljubavnim područjima. Kako bi bila u toku, on se s njom nalazi najmanje jednom nedeljno na kolačima i kafi. 

muskarac-pixabay

Strelac

Muškarci rođeni u znaku Strelca rado bezbrižno žive. Oni se rado opuste i ne vole da razmišljaju o ozbiljnim stvarima. Zašto bi? Kad dođe do nečeg ozbiljnog, onda se za pomoć uvek obrate svojoj mami. On joj čak ponekad nosi veš da mu opere i da mu nešto fino skuva. On voli (i treba!) svoju mamu za sve i sva. Bez nje bi život bio puuuno zamorniji.

Share this article