SAMO NA SEBE MISLE: Ovih pet horoskopskih znakova su sebični i razmaženi do bola!

Pogledajte koji znakovi Horoskopa ne primećuju druge ljude, već samo teže da zadovolje svoje potrebe

Nekim ljudima je u prirodi da su razmaženi, sebični i da u vezama izvlače korist od partnera. Oni su sposobni da nateraju voljenu osobu da učini sve što oni požele.

PROČITAJTE JOŠ: Ovog proleća reka od novca za ova 3 horoskopska znaka

Uvek se vode parolom: „Zašto da ja to uradim– kad može moj partner za mene?" 

 

Vodolija

Ovom horoskopskom znaku ne leži naporan rad, a kod partnera traži podređene kvalitete u partneru, nekoga ko veruje da je superioran i radi ono što im se kaže. 

Vodolija je veliki snob, pa i zločest, i ne žali partnera koji ne čini ono što mu se kaže. Natera svog partnera da učini sve i retko mu, gotovo nikad, vrati uslugu.

PROČITAJTE JOŠ: Mesečni horoskop za period vladavine Ovna od 21. marta do 20. aprila (POSAO, LjUBAV, ZDRAVLjE)

Blizanci

Poznati su po tome da ne mogu da se odluče, te sve odluke prepuštaju svom partneru. Oni se ne mogu obavezati na akciju , tako da ako se nešto uopšte napravi u domu, to će inicirati neko drugi.

Sebični su romantični partneri koji retko razmatraju tuđe potrebe. Imajući to na umu, ostavljaju drugoj da odluči šta da jede, gde da ide i kako da se obuče. 

Devica

Devica voli da se opušta u svom domu uprkos činjenici da i njihov marljivi partner želi isto, ona to nema na umu. Čim završti sve obaveze, ona baci mozak na otavu.

Devica je glasna i voli da naređuje svom partneru. Ako partner ne želi da je posluša,  spremna je na prigovaranje.

 

Rak

Ovaj znak je razmažen, a kad se ceo život vrti oko toga šta drugi mogu da učine za vas, vrlo je lako ući u rutinu šetanja partnera oko sebe.

Upravo zato se i venčavaju: dobiće osobu koja će plaćati račune, čistiti odeću, spremati hranu i živeti život po njihovim zahtevima.

Bik

Bik je u vezi veran svojoj lenjosti, sve kućne poslove prepušta partneru. Da se on pita živeo bi u svom krevetu i samo jeo dok mu partneri čiste i sređuju dom.

Takođe, ne želi da se menja. Bik neće sve to ni primetiti. Sve dok ne mora nešto sam da očisti, sve je dobro u njegovom svetu.

Da li je vaš znak na ovoj listi? Verujete li u horoskop? Pišite nam u komentarima na Fejsbuku

Share this article