Supermesec Biku kaže da prati intuiciju, a OVOM znaku može da se desi DRAMA

Poslednji pun mesec u ovoj godini ujedno je i supermesec i njega smo ispratili pre tri dana. Ipak, njegova vladavina astrološkim znacima je tada tek počela. Bez obzira na to koji ste znak, u nekoliko narednih dana osetićete intenzivne promene, pa ćete želeti da znate šta da očekujete i kako da se nosite sa njima.

OVAN

Hrabrost je vaša glavna odlika, posebno kada su u pitanju stvari koje se tiču srca. Ako postoji nešto što ste razmišljali da uradite, bilo da je simpatija koju želite da osvojite, veza koju želite da prekinete, ili rizik koji želite da preuzmete, ta hrabrost će početi da deluje, te se pripremite za promenu.

BIK

Očekujte da nećete moći da ignorišete intuiciju. Ako ste imali osećaj da vas neko obmanjuje, da vam nešto u šta ste upleteni više ne služi ili da jednostavno nešto nije više onako kako izgleda, krenite u akciju ovog meseca. Postarajte se da sve što budete uradili uradite zrelo i sa stilom.

  

BLIZANCI

Kako u privtnom tako i u poslovnom životu, sigurno ste primetili da imate prepreke, ali pokušajte da budete strpljivi. U prvoj polovini meseca biće vam teško da pronađete zajednički jezik sa ljudima, ali ne zaboravite da ukoliko doživite krah zato što niste dobili ono što ste želeli, vam samo otežava stvari. Druga polovina meseca će biti lakša da se orijentišete, ali samo ako ne budete palili mostove na početku meseca.

RAK

Naporno ste radili prethodnih nekoliko meseci i sada ste zvanično na putu ka uspehu. Supermesec će vam dati puno energije i iskoristite je - ali ostanite skromni i fokusirani. Supermesec vam neće oduzeti uapređenje koje zaslužujete, ali ako budete arogantni, ljudima u vašoj okolini će biti teško da vam pružaju podršku.

LAV

Na početku ovog meseca ste osetljiviji nego inače. Supermesec će samo pojačati taj osećaj i neće vam olakšati da pronađete to što vas muči. Umesto što biste rizikovali da pokrenete nepotrebne drame, jer ćete se naći u središtu iste, uzmite neko vreme za sebe, ta osećanja će proći, ali morate se posvetiti sebi kako biste prebrodili ovaj period.

 

DEVICA

Vaša sklonost ka organizovanosti će biti izazivana tokom haotičnog prazničnog perioda. Jačina supermeseca će pooštriti vašu porebu za redom, pa se potrudite da isplanirate što više na početku meseca kako biste izbegli haos koji dolazi sa praznicima. Upišite u kalendar sve važne datume ovog meseca, kupite sve poklone ranije i izdvojite vreme za opuštanje. Budite blagi prema svojim prijateljima, jer oni ne funkcionišu po istom principu kao i vi.

VAGA

Vi imate način upravljanja životom koji vam je izuzetno uspešno ide. Vaš unutrašnji osećaj za pravdu vas uvek vodi ka najboljim mogućim odlukama. Ono što možete da očekujete od supermeseca je da ovih dana skrenete sa puta, pa se potrudite da se ne izgubite potpuno. Budite strpljivi i pokušajte da neke stvari radite drugačije, a već sredinom meseca vratićete se na svoj put.

ŠKORIJA

Supermesec će se postarati da decembar bude mesec za pamćenje. Sve stvari koje su vam bile na umu tokom ove godine, biće nemoguće da ignorišete. Bilo da je to putovanje, nova ljubavna veza, novi posao ili čak novi stil života, pronaći ćete nešto što će vas gurati da to ispunite.

 

STRELAC

Supermesec će vas naterati da dvaput razmislite o tome kako radite određene stvari. Dobra ideja je da se pozabavite razmišljanjem o tome da li je put kojim idete do posla zaista najbrži, da li su vaši odnosi u životu komplikovaniji nego što bi trebalo da budu, i postoji li bolji način da preorganizujete svoje vreme i vidite se sa prijateljima. Lunarna energija će vas dovesti do jednostavnih rešenja za koja niste znali da su vam potrebna.

JARAC

Kako se godina bliži kraju, postajete preopterećeni svim stvarima koje želite da uradite. Supermesec će vam ukazati na to da ste u usponu, ali svaki korak će biti teži od prethodnog. Budite pozitivni, stići ćete sve da uradite, ali samo ako ne dopustite da vas stres ne obuzme. Uspećete da postignete sve svoje ciljeve ali ne zaboravite da dišete.

VODOLIJA

Izbegnite da vas supermesec imobiliše. U ovom periodu bićete više prepušteni kontemplaciji nego inače - ali ne dopustite da vas to ometa u donošenju bitnih odluka. Ako ne vidite čist put ispred sebe ovog meseca, uprostite stvari - stavite sve na papir. Izlistajte sve dobre i loše strane svake odluke i izračunajte!

RIBE

Ovaj mesec će za vas ostati u sećanju. Vaša energija će biti jača nego svih prethodnih jedanaest meseci, i imaćete vremena za svako praznično slavlje i okupljanje posle posla. Pripazite da energiju ne koristite nemarno, jer biste mogli da budete iscrpljeni u januaru.

 

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article