Ali Mekbil danas ima 52 godine i izgleda totalno DRUGAČIJE

Znate je kao Ali Mekbil iz istoimene serije koja se prikazivala od 1997. do 2002. Lepa i pametna advokatica iz popularnog TV hita Kalista Flokhart danas ima 52 godine (samo je dva dana dele od 53.rođendana) i evo kako izgleda.

   

Kalista je bila i jedan od glavnih razloga što su milioni gledalaca uživali u priči o životu američkih advokata. Glumica je Ali donela važna priznanja: Zlatni globus, nagradu Udruženja glumaca i tri nominacije za Emi.

Čuvena Ali pre nekoliko dana u Kaliforniji

*ČUVENA ALI PRE NEKOLIKO DANA U KALIFORNIJI, FOTO: PROFIMEDIA

Pored ove serije njene važne uloge bile su u serijama i fiolmovima "Lifestories: Families in Crisis", "The Birdcage", "Telling Lies in America".Najvažniju životnu rolu igra kao supruga Harisona Forda sa kojim se 2010. venčala. Poznati glumci koji su se upoznali 2002. na dodeli Zlatnog globusa, romansu su 2003. počeli tajno jer je on u to vreme bio zvanično u braku sa scenaritskinjom Melisom Metison (od nje se "nezvanično" razišao 2002).

U seriji

*U SERIJI "ALI MEKBIL" BILA JE OMILJENI TV ADVOKAT, FOTO: PROFIMEDIA

 

Paravan na njihovim 2prijateljskim" susretima bio je zajednički prijatelj glumac Džejms Marsden. Skrivanje nije dugo potrajalo, pa su oboje istupili sa vešću da se zabavljaju i vole.

Glumica sa sinom Lijamom

*GLUMICA SA SINOM LIJAMOMFOTO: PROFIMEDIA

Čuveni Indijana Džons se pre braka sa Ali bio dva puta ženio, sa Melisom Matison i sa Meri Makvart. Iz ta dva braka ima četvoro dece, a preuzeo je i očinstvo nad Lijamom Flokharom kog je Kalista usvojila pre njihovog venčanja.

Poznati par

*POZNATI PARFOTO: PROFIMEDIA

I dok je Harison i dalje veoma aktivan u Holivduu, Kalista je nakon udaje za njega napravila dužu pauzu i danas živi van javne scene.

Dragi čitaoci,
Zbog izmene koju je uveo Fejsbuk, da bi tekstovi sa stranice KutakNet bili vidlljivi na vašoj početnoj stranici, potrebno je da kliknete na opciju "Istraži" odn. “Explore feed” - mala raketa koju možete videti na fotografiji. Ili, da odete na našu stranicu KutakNet i u odeljku "Pratiti" tj. "Follow" kliknete na opciju "Prikaži na vrhu" - fotografija 2. Preporučujemo način br. 2 jer kada jednom ovako podesite, naši tekstovi biće vam svaki put vidljivi i nećete morati iznova da klikćete na raketicu.
Hvala vam na ukazanom poverenju,
Vaš KutakNet

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article