Jugosfera

Jelena Karleuša i isprozivala je kandidatkinju Zvezda granda Miru Meden za stajling, a nije se zaustavila pa je ponizila celo Trebinje i Hercegovinu, komentarom da tamo nema ni struje ni interneta.

Novak Đoković sinoć je na svečanosti u Monte Karlu primio prestižnu nagradu "Laureus", i to s pravom s obzirom da je u potpunosti obeležio 2018. godinu u svetu tenisa.

Nekada najbolja teniserka sveta Monika Seleš izjavila je da je igra Novaka Đokovića u Melburnu bila kao san i da on tek kreće u pohod na istoriju.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj. Zvezda narodne muzike u kolima je bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao.

Novak Đoković je sa suprugom Jelenom nakratko napustio Beograd, kako bi prisustvovao svadbi ćerke svog trenera Marjana Vajde koja je upriličena u Bratislavi.

Najbolji svetski teniser naredne tri nedelje će sa porodicom boraviti u Srbiji, a komšije u beogradskom naselju u kojem živi kažu da je neposredan i sasvim prirodan mladić.

Pevač Predrag Živković Tozovac odlikovan je zlatnom medaljom za izuzetne zasluge u kulturnoj delatnosti, posebno muzičkoj, a odlikovao ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Page 1 of 208