Jugosfera

Glumica Sanja Jovićević i njen stariji kolega Branislav Bane Popović zajedno su proteklih 7 godina.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Italiji i sudeći prema objavama na društvenim mrežama - super se provodi!

Jelena Karleuša često ističe da ima zgodnog i uspešnog muža, a sada se pohvalila i njegovom darežljivošću. Naime, fudbaler je svojoj dragoj kupio vilu u Beogradu, vrednu čak 2,5 miliona evra!

Ana Bekuta je na današnjem snimanju Zvezda Granda iznenadila okupljene ispred studija u Košutnjaku reakcijom kada joj je jedna starija gospođa, po svemu sudeći verna obožavateljka, prišla i uhvatila je za ruku.

- Koncert je bio uveliko u toku, kada sam poneta emocijama u jednom trenutku klekla pred publiku, zažmurila i zapevala. Kada sam otvorila oči videla sam da oko mene leže rasuti dolari - kaže folk zvezda.

Toše Proeski poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine kod Nove Gradiške u Hrvatskoj.

Pre jedanaest godina cela Srbija i region zanemeli su pred vešću da je tragično nastradao makedonski pevač Toše Proeski. Detalji o životu čoveka anđeoskog glasa i osmeha ne prestaju da intrigiraju javnost, a ovo je žena za koju se smatra da je bila njegova jedina prava ljubav.

Page 1 of 178