EVO ŠTA ĆE JOVANA JOKSIMOVIĆ URADITI SA SVOJIH 100 EVRA OD DRŽAVE (VIDEO)

Svakom punoletnom građaninu država Srbija uplaćuje oko 12.000 dinara

TV voditeljka Jovana Joksimović dobiće od države kao i svako od nas punoletnih građanina Srbije dinarsku pomoć u vrednosti od 100 evra! 

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić kažnjen sa 150.000 dinara: VOZIKAO se za vreme policijskog časa, sudiju molio da plati na rate

Ona je jutros uživo u jutarnjem programu rekla na šta će ona potrošiti "svojih" 100 evra.

 

- O 100 evra nismo ni pričali. Znaš šta, ja sam juče slušala na javnom servisu ekonomskog stručnjaka Ljubodraga Savića i on je pričao o tome da bi tih 100 evra trebalo da dobiju oni koji primaju minimalac i oni koji imaju ispod minimalca primanja.

Onda je rekao da bi ostatak, ako bi ostalo 100 i nešto miliona u kasi, kad bi se svima njima uplatilo, mislim čak da je rekao 200 evra, da bi ostatak trebalo dati lekarima - počela je Jovana i na kraju rekla da će tih 100 evra uplatiti nekoj bolnici ili klinici za naše lekare jer ljudi ne mogu ni da shvate koliko su naši lekari stvarno junaci, te da je neverovatna njihova žrtva i posvećenost poslu.

Ona je dodala i da će se angažovati da svi, kojima tih 100 evra nisu životna potreba, da ih uplate u neki fond za naše lekare.

Šta vi mislite o svemu ovome, napišite nam u komentarima na Fejsbuku

Share this article