Ivana Trišić je nova Miss Srbije! (FOTO)

U velikom finalu izbora za Miss Srbije za 2017. godinu učestvovalo je 20 devojaka.

Izbor je potom sužen na deset, pa na šest najlepših,da bi se potom došlo do najuzbudljivijeg dela - proglašenja najlepše devojke u Srbiji!

Proglašenje nvoe Miss Srbije

 *Proglašenje nove Miss Srbije, Foto: M. Jošida

Laskavu titulu Miss Srbije ponela je Ivana Trišić, Maja Marčić je prva, a Nina Jovanović je druga pratilja.

 

Ivana Trišić, mis Beograda, trenutno je na završnoj godini Prvnog fakulteta u Beogradu. Želi da postane advokat u oblasti međunarodnog prava kako bi ispunila zavet koji je dala svojoj pokojnoj mami. Uzor joj je Irina Šajk jer želi da postane svetski model i da se kao i ona bavi humanitarnim radom. Divi se Moniki Beluči zbog njene ženstvenosti i klasične lepote. “Čini dobro drugima i to će ti se vratiti”, njen je moto.

Proglašenje nvoe Miss Srbije

 *Proglašenje nove Miss Srbije, Foto: M. Jošida

Maja Marčić, mis Vojvodine, odrasla je u Baru. Završava studije dizajn enterijera u Novom Sadu. Bavi se modelingom i manekenstvom već 6 godina. Dizajnirala je hostel “Art Nikola Tesla” i želja joj je da dizajnira nameštaj. Za sebe kaže da je prava umetnička duša, a hobi joj je slikanje. Svetski model Nataša Vojinović joj je prijateljica, ali i uzor.

Proglašenje nvoe Miss Srbije

 *Proglašenje nvoe Miss Srbije, Foto: M. Jošida

Nina Jovanović je iz Požarevca. Pohađa srednju ekonomsku školu. Od detinjstva se bavi baletom. Modeling je njena velika ljubav, pa čini sve kako bi uspela u toj oblasti. U životu joj je uzor profesorka baleta Maja Skenderović Bojović, ali i čuvena slikarka Milena Pavlović Barili, koja je dokazala da se iz jednog malog mesta može dostignuti vrh sveta. Njen moto je: “Iskoristi svaku priliku koju ti život pruža.”

Hristina Jerotić

 *Hristina Jerotić, Foto: Zoran Mirčetić

Naši čitaoci su nekoliko dana mogli na sajtu alo.rs da glasaju za najlepšu devojku koja je večeras ponela titulu miss naših novina.

 

Lentu koju je uručio glavni i odgovorni urednik "Alo!" Duško Vukajlović ponela je Hristina Jerotić.

Duško Vukajlović uručuje nagradu Hristini Jerotić

 *Duško Vukajlović uručuje nagradu Hristini Jerotić, Foto: M. Jošida

Hristina Jerotić, inače Miss Pančeva, sledeće godine završava ekonomsku školu u Beogradu. Hobi joj je kuvanje italijanske hrane, a planira da upiše RNB koledž i psihologiju. Njen moto je: “Ako ne pokušaš nikada nećeš znati da li je vredelo.” Uzori su joj Sindi Kraford zbog upornosti i istrajnosti, kao i Nelson Mandela, jer je bio sanjar koji nikada ne odustaje.

(Izvor: alo.rs)

Share this article