"Ja sam Crnogorka... neću nikom da se izvinjavam!" Jadranka Barjaktarović se brani nakon snimka na kojem peva "JAČI SMO OD SRBIJE"

Nastup pevačice naišao je na osudu na društvenim mrežama

Nakon skandala koji je izazvala sinoć u Podgorici kada je ispred hiljadu ljudi pevala: "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije", Jadranka Barjaktarović priča šta se dogodilo i zašto je otpevala te stihove.

PROČITAJTE JOŠ "Zarađujem više od polovine Srba! Što da dam 2.500 dinara, kada mogu 1.000?" Izjava srpske pevačice izazvala polemiku

 

- Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam - kaže pevačica koje godinama radi i živi i na relaciji Srbija-Crna Gora.

Podsećanja radi, nakon što je snimak izazvao skandal na društvenim mrežama, mnogi pozivaju da se Jadranki zabrani da nastupa u Beogradu.

Share this article