JAKO AROGANTNA, KASNI NA POSAO, SVAĐA SE... Prava istina o Jovani Joksimović?

Jovana Joksimović i njen kolega Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju s TV Prvom, a razlog su navodno nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović koji ih je menjao tokom leta.

Navodno već neko vreme vladaju tenzije između voditelja i produkcije, a to se odrazilo i na program.

PROČITAJTE JOŠ NAJZAD OTKRIVENA ISTINA O ŠUMAHERU: Progovorio doktor koji tajno leči legendarnog Nemca!

Tako je izvor ispričao da se pre letnje pauze često događalo da Jovana ne ustane na vreme i kasni u emisiju. To je Srđanu počelo da smeta pa je kompromis pronađen u tome da jedan dan jutarnji program vodi on, a drugi ona.

 

Pre nekoliko meseci Jovana se nije na vreme pojavila u studiju, a kako nije odgovarala na pozive produkcije, jutarnji program je počeo bez najave voditelja i izmenjivanjem priloga sve dok se ona nije pojavila.

PROČITAJTE JOŠ OVO VEROVATNO NE ZNATE: One su pevale tajno najveće hitove '90, a "OTVARAČICE USTA" im preotele slavu

Jovana i Srđan imali su i nesuglasice s produkcijom. Navodno im je produkcija zamerala to što nisu prihvatali sugestije, često su u emisije dolazili nepripremljeni, a događalo se da se ponašaju arogantno i nadobudno kako prema kolegama, tako i prema gostima emisije.

Čukanović je s druge strane postigao gledanost veću od očekivane, čak je u nekoliko navrata nadmašio gledanost koju su imali Jovana i Srđan.

jovana-i-srdjan-printscreen-prva 770

 *Foto: Printscreen / TV Prva

Jovana i Srđan imali su i visoke plate, dogovorene s prethodnom vlasničkom strukturom TV Prve. Produkciji se navodno na više polja nije isplatilo da nastavi saradnju s njima, što je rezultiralo sukobom i njihovim odlaskom s televizije.

Medijima se sad ne javljaju, a počelo je da se šuška i postavlja pitanje da se ili vraćaju na RTS ili idu na K1 čiji je većinski vlasnik s udelom od 80 posto Jovanin suprug Željko Joksimović.

Share this article