JOVANA I SRĐAN ODLAZE SA TV PRVE: Čuveni voditeljski par dao otkaz!

Jovana Joksimović i Srđan Predojević danas su prekinuli saradnju sa televizijom "Prva".

Naime, menadžment televizije je tražio da voditelj Filip Čukanović vodi emisiju petkom, sa čim se oni nisu složili, pa su tražili otpreminu i sporazumni raskid. Menadžer je bio protiv toga, pa su Jovana i Srđan na kraju dali otkaz.

PROČITAJTE JOŠ OTAC MARINKO JU JE UBIJAO OD BATINA! Govorili su da će biti najveća svih vremena, ali njen život se pretvorio u PAKAO! Goran Ivanišević je organizovao njen FILMSKI BEG IZ HRVATSKE i tako je spasao! (FOTO)

 

Kako saznajemo, čelici TV Prva su bili veoma zadovoljni rejtingom i šerom kada je Filip Čukanović vodio program tokom leta. Zato su bili rešeni da mu daju šansu da još jedan radni dan provede jutro sa gledaocima. Ipak, Jovana i Srđan nisu se složili sa tim predlogom, pa su na kraju rešili da napuste TV Prvu.

Podsetimo, Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na "Pink" gde su se zadržali osam godina, a potom su prešli na "Prvu". Nakon dolaska na "Prvu" bili su voditelji emisije "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Share this article