Osim što važe za jedan od najskladnijih parova na srpskoj javnoj sceni, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković slove i za omiljene glumce čiji projekti podrazumevaju određeni kvalitet i sjajne ocene kritike i gledalaca.

Bivša teniserka Ana Ivanović je na presladak način potvrdila svojim fanovima da ona i Bastijan Švajnštajger očekuju prinovu.

Naš poznati umetnik Dragan Jovanović, iza koga je veliki broj briljantno odigranih likova, poslednju televizijsku ulogu ostvario je u seriji "Šešir profesora Koste Vujića", a njegova supruga i koleginica Branka Pujić progovorila je o njegovoj skorašnjoj želji da se zauvek pozdravi sa profesijom kojoj je bio veran pune tri decenije.

Poznata voditeljka Sanja Marinković nedavno je rešila da na papir stavi sva lična iskustva, ali i ona koja je čula od strane svojih sagovornika tokom sedamnaestogodišnjeg trajanja emisije "Magazin In".

Glumac Vojin Ćetković je već godinama u braku sa koleginicom Slobodom Mićalović, a sada je otvorio dušu i priznao da im u braku nije idealno.

Mile Kitić i Marta Savić u braku su više od dve decenije, a isto toliko vremena spekuliše se o Miletovim aferama mimo braka.

Page 1 of 85