Seka Aleksić objavila je na Instagramu spavaće sobe, gostinjske i kupatila i sve odiše romantikom, mirom i skladom.

U svoje vreme, veoma popularnu seriju „Srećni ljudi“ obeležio je lik deteta Nece, čiji je najbolji prijatelj bio pas Simo.

Vuk i Danica Drašković kao i prethodnih godina odmor provode u Crnoj Gori, a mi smo ih uslikali dok su uživali na plaži koja je omiljena među javnim ličnostima.

Pobedu na Vimbldonu je pre samo nekoliko dana posvetio porodici, a posebno sinu Stefanu Đoković kada je nakon trijumfa poručio: "Volim te, sine, najviše" i time ganuo planetu. Teniski as Novak Đoković sada na Instagramu ponovo svet diže na noge.

Ivica Dačić poznat je po originalnosti u srpskoj poltiici, ali je jutros pokazao da je i džentlmen, pa je tako u jutarnji program jedne televizije došao sa poklonom za voditeljku koja danas slavi rođendan.

Novak Đoković se vraća ka teniskom vrhu, pehar Vimbldona je u trofejnoj vitrini, sledeći je Njujork... A malo je je nedostajalo da Srbin ostavi tenis i posveti se nekim drugim stvarima. Na sreću poslušao je srce i nastavio da radi ono što najviše voli- prebacuje lopticu preko mreže. I plod toga su odlični rezultati, povratak u TOP 10, a nije daleko ni sam vrh ATP liste, s obzirom da nema više ispred sebe silne poene da brani na turnirima.

Page 1 of 186