Marija Šerifović rasplakala Evropu: Video razglednica Beograda uz "Molitvu" (VIDEO)

Utisci i reakcije na novu verziju "Molitve" jedinstvene su kao i sam spot

Pobednica Evrovizije 2007. godine, Marija Šerifović, sinoć je celom svetu predstavila novi spot za čuvenu "Molitvu" i Beograd pokazala u potpuno drugačijem svetlu.

PROČITAJTE JOŠ NOVAK O ODNOSU SA JELENOM Kroz ovo putovanje moramo da idemo zajedno - u suprotnom ne možemo da budemo zajedno (VIDEO)

Spot je premijerno emitovan za vreme Eurosonga, koji je ove godine prvi put otkazan, ali u čast festivala uživo emisija emitovana je na nešto drugačiji način. Slike Beograda otišle su u istoriju, a "Molitva" će zasigurno obeležiti još jedan period.

 

Pobednika sinoć nije bilo, ali sve zemlje su iz ove situacije izašle kao pobednici.

Pobednik je sinoć bila i naša Marija Šerifović, koja je Srbiju i Beograd na vrlo emotivan način predstavila celom svetu. I nema ko se nije naježio, nema kome nisu zasuzile oči dok su išli kadrovi praznih beogradskih ulica za vreme policijskog časa, velikih medicinskih radnika u skafanderima i pod zaštitnom opremom, uplašenih ljudi i dece sa maskama...

PROČITAJTE JOŠ ĆERKA LEPOG MIĆE JE DOKTOR NAUKA: Ne pojavljuje se u javnosti, evo kako izgleda OVA LEPOTICA! (FOTO)

Marija je još jednom pokazala koliko je veliki umetnik, koliko je velikog srca, čak i u ovo doba pandemije korona virusa, koja je hendikepirala ceo svet.

Utisci i reakcije na novu verziju "Molitve" jedinstvene su kao i sam spot. Reagovale su Marijine brojne kolege, kako iz zemlje, tako i iz regiona, a sudeći prema komentarima i njih i fanova - nema koga ova tri i po minuta nisu rasplakala.

Ukoliko niste sinoć, evo prilike da pogledate potresan spot za Marijinu "Molitvu", koji je nastao u doba COVID-19 i koji je oduševio Evropu. 

(kutaknet.com / telegraf.rs)

Share this article