Miloš Biković je najplaćeniji glumac u Rusiji: Evo koliko HILJADA EVRA zaradi za samo JEDAN DAN!

Biković je ušao u istoriju ruske kinematografije

Miloš Biković je, osim u Srbiji i regionu, ogroman uspeh postigao na glumačkoj sceni u Rusiji, gde, prema pisanjima tamošnjih medija, ostvaruje ogromnu zaradu.

PROČITAJTE JOŠ "Pa prodajte silne viletine i bazene... Šta, nemate za dva meseca krize?" Neda Ukraden izazvala "rat" na društvenim mrežama

Kako se navodi, Miloš je na listi prestigao miljenike ženske publike Aleksandra Petrova i Danilu Kozlovskog, čiji honorari su u prošloj godini pali, a nakon filma "Sluga" poznati Srbin nije samo ušao u istoriju ruske kinematografije već je postao i najplaćeniji glumac u Rusiji.

 

Kako prenosi ruski portal 5-TV.ru, jedan Bikovićev dan na setu koštao je producente filma "Sluga" 420.000 rubalja, što je oko 5.200 evra. Budući da je snimanje ove komedije trajalo 39 dana, računica kaže da je srpski glumac zaradio više od 200.000 evra, piše ovaj portal.

Milošu je dobru poziciju i na ruskom tržištu omogućio Nikita Mihalkov ulogom u "Sunčanici", a visinu njegovog honorara obezbedila mu je popularnost koju je stekao ulogama u hit seriji "Kuhinja", kao i filmovima "Led" i "Izvan granica realnosti".

milos-bikovic-instagram 800

 *Foto: Instagram

S obzirom na to da je "Sluga" postigao nezapamćeni uspeh u Rusiji, zaradivši 50 miliona evra, u februaru je odlučeno da se snimi nastavak ove komedije. Prva klapa bila je zakazana za leto, ali zbog trenutne situacije u svetu postoji mogućnost da se ona odloži za drugi deo ove godine ili za 2021. Kako se navodi, producenti još drže u tajnosti da li će Biković igrati i u nastavku.

PROČITAJTE JOŠ ŠTA VAM NIJE JASNO? Ana Kapor, ćerka Mome Kapora ima genijalnu objavu o koroni (FOTO)

Do prošle godine na vrhu liste najpopularnijih glumaca u Rusiji bio je Aleksandar Petrov, a za njegov angažman reditelji su morali da izdvoje 250.000 rubalja, odnosno 3.100 evra, koliko košta jedan snimajući dan junaka filma "Led".

Pre njega vodeći glumac ruske kinematografije bio je Danila Kozlovski, zvezda filma "Bezdušni" i "Viking", čija zarada na godišnjem nivou iznosi 1.250.000 evra. On je i dalje jedan od deset najplaćenijih glumaca u Rusiji.

Share this article