NAJZAD OTKRIVENA ISTINA O ŠUMAHERU: Progovorio doktor koji tajno leči legendarnog Nemca!

Do sada nije bilo poznato mnogo toga kako je Mihael Šumaher, a onda je doktor koji leči legendarnog šampiona Formule 1 prvi put javno progovorio o stanju istinskog asa sporta.

Podsetimo, Mihael Šumaher je teško povređen 29. decembra 2013. nakon pada na skijanju na francuskim Alpima.

PROČITAJTE JOŠ OTAC MARINKO JU JE UBIJAO OD BATINA! Govorili su da će biti najveća svih vremena, ali njen život se pretvorio u PAKAO! Goran Ivanišević je organizovao njen FILMSKI BEG IZ HRVATSKE i tako je spasao! (FOTO)

Tada je upao u komu, usled ozbiljnih povreda glave, a onda je hitno prebačen u bolnicu, potom u porodičnu vilu gde se, daleko od očliju javnosti, skoro sedam i po godina leči a da niko, zapravo, ne zna u kom je stanju. Do sada.

 

Naime, kako prenosi "Korijere delo sport", u dokumentarnom filmu francuskog TMC-a, neurolog Erih Riderer otkrio je da je slavni "Šumi" - bolje nego što je bio. Ne previše, ali malo bolje.

- Mihael Šumaher je budan, diše, srce mu ima lep ritam. Verovatno može i da sedne, čak možda i da napravi neki korak uz pomoć drugih, ali ne više od toga", rekao je najpre ovaj doktor.

PROČITAJTE JOŠ PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Jovana i Srđan vraćaju se na RTS?!

Iako su ove reči prilično ohrabrujuće, njegova sledeća rečenica je, nažalost, bila daleko pesimističnija:

- Mislim da je ovo najviše što će on moći".

Nemački profesor neurologije smatra da Šumaher nije u stanju koje može da dovede do oporavka:

- Povrede koje je zadobio su trajne prirode i ne postoji reverzibilan proces koji bi ga doveo u pređašnje stanje. On je u svojevrsnom vegetativnom stanju, što znači da jeste budan, ali ne odgovara", rekao je Erih Riderer, a prenosi "Korijere delo sport".

Share this article