Neda Ukraden: Država treba da pomogne finansijski i pevačima i muzičarima za vreme pandemije!

Apel izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama i kod kolega pevača

Pevačica Neda Ukraden apelovala je na nadležne organe da u okviru pomoći za preduzeća, privrednike, biznismene, finansijski pomognu i pevačima koji ne rade zbog epidemije korona virusa i nemaju novčana primanja, prenosi Telegraf.

 

- Izrazila bih apel svim društvenim bitnim faktorima koji odlučuju o privrednom i uopšte o životu ove zemlje da, vodeći računa o ekonomiji, privrednom životu, povedu računa i onom malom broju muzičara, čitavoj skupini ljudi koji su deo jedne bogate muzičke industrije koji su zaista pogođeni ovom situacijom. Da se i njima na neki način omoguće privilegije koje su rezervisane za male, velike, srednje privrednike, biznismene... - rekla je pevačica i dodala:

PROČITAJTE JOŠ Policija zaustavila čuvenu glumicu na Vračaru: Zbog gesta policajca Eva Ras nije mogla da prestane da plače

- Svi ti muzičari imaju svoje porodice, hrane ih, plaćaju neke račune, izdržavaju, imaju gomilu problema, a ova kriza će biti za mnoge jako neprijatna i velika, samo uz pomoć nekih zajedničkih akcija se može prevazići. To je apel svima koji se pitaju i odlučuju kome i kako idu sredstva pomoći, sredstava odlaganja, plaćanja dugova... Da se povede računa i o muzičarima i njihovim porodicama, to nije mali broj ljudi, oni žive od svog rada - kazala je Neda pre nekoliko dana.

neda-ukraden-motor-instagram 770

 *Foto: Instagram

Pevačicin apel izavao je lavinu komentara na društvenim mrežama, od onih najgorih, pa sve do podrške, uključilo se i mnoštvo kolega, uglavnom sa stavom da je ovakva mera neophodan.

Kakvo je vaše mišljenje o Nedinim apelu?

(kutaknet.com / telegraf.rs)

Share this article