NJEN ŽIVOT JE PRETVORIO U BAJKU: Elena je sa 16 godina pobegla od kuće, upala u loše društvo, dilovala drogu!

Čini se da ovako izgleda princ na belog konju, ili je to bar u slučaju Elene

Ako na Instagramu pratite plavu lepoticu Elenu Perminovu, upoznati se s lagodnim životom koji živi. Ima troje sivne dece, bajkovitu svakodnevicu, luksuzne nekretnine, skopocene automobile i supruga milijardera, ali prošlost ove Ruskinje je sve samo ne idealna.

PROČITAJTE JOŠ Mirjana Bobić Mojsilović: S VARJAČOM KROZ SVET

Naime, kao dete živela je u Sibiru u neverovatnoj neimaštini, a onda je sa 16 godina napustila porodični dom te pronašla dečka s kojim je veoma brzo upala u probleme.

 

Uhvatili su je kako diluje drogu u jednom noćnom klubu nakon čega je završila u zatvoru. I ovde zapravo započinje njen srećni deo priče. Iz zatvora ju je izvukao njen sadašnji suprug Lebedev, bivši KGB-ovac i milijarder.

Diler kojeg je Elena izdala pretio joj je smrću, a u Rusiji ne postoji zaštita svedoka pa je bila osuđena na 6 godina zatvora. Tada je nekako njen otac došao do Lebedeva koji je tada radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta.

 

Nekoliko godina nakon toga, između Elene i 27 godina starijeg milijardera buknula je ljubav, a od tada ga ona naziva svojim anđelom čuvarom.

PROČITAJTE JOŠ IVANA SE VRATILA IZ NJUJORKA U SRBIJU i sav svoj novac uložila u "LOV NA TATRUFE"

Elena je danas jedna od ikona stila te je viđena na svakoj prestižnoj reviji. Završila je ekonomiju u Moskvi, a čak se i slikala za Plejboj što su joj mnogi zamerili iako je ona više puta istakla da je nikada nije bila sramežljiva.

Bračni par Lebedev definitivno je netipičan kada je reč o finansijama koje poseduje. Supružnici se ne vole hvaliti svojim luksuznim životom, a najviše vole da odlaze na porodična putovanja.

Share this article