NOVAK O ODNOSU SA JELENOM Kroz ovo putovanje moramo da idemo zajedno - u suprotnom ne možemo da budemo zajedno (VIDEO)

Novak Đoković nikada iskrenije nije govorio o emocijama i prelomnim trenucima u braku.

- Moja sreća je ranije zavisila od toga da li pobeđujem ili ne. A onda sam shvatio da kada sam pobeđivao, naravno da sam bio srećan jer, postigao sam ono što želim, ali nisam bio potpun. Postojalo je to neko mračno mesto na kojem se krilo malo dete koje je plakalo u ćošku i koje je tražilo pažnju, ali ne kroz postignuća nego kroz emocije - iskreno je rekao Novak Đoković u intervjuu voditelju Grejamu Benzingeru.

 

Novak je ispričao i da je shvatio šta se zapravo dešavalo u unutrašnjosti njegovog bića.

PROČITAJTE JOŠ Jelena Đoković otvorila dušu: "Majčinstvo me je uništilo", a Novak bi hteo još dece (VIDEO)

- Tada sam shvatio da zbog moje predanosti tenisu i načina na koji sam dostigao cilj, da sam ostavio to unutrašnje dete sa strane i nije raslo sa mnom, drugim rečima - nisam tome posvetio dovoljno vremena nisam rastao emocionalno kao što su rasli moji teniski uspesi... i tada sam počeo da cenim i da razumem da se nešto dešava sa razlogom... mnogo sam zreliji unutra, u mogućnosti sam da se nosim sa svim što mi donosi život - iskren je Novak Đoković.

novak-i-jelena-djokovic-foto-kurir-dragan-kadic

*Foto: Dragan Kadić

Voditelj ga je onda upitao o izazovima u braku i sarzevanju u ljubavi.

- Naučio sam da kada očekuješ najmanje da će život da ti da nešto sa čim možeš da radiš, osećam da je moja veza postala mnogo dublja, značajnija i shvatio sam u tom trenutku da je veza sa meni bliskim ljudima bila površna jer nisam umeo da se nosim sa tim - ogolio je dušu naš teniser.

PROČITAJTE JOŠ Đoković "Britanci su mi nudili pasoš, kuću, posao za roditelje, ali.. Ne možete da prodate dušu i ono što jeste"

On je istakao da je shvatio nešto veoma važno u odnosu sa suprugom Jelenom Đoković:

- Naučio sam da kroz ovo putovanje moramo da idemo zajedno i da i ona mora da prođe kroz ono kroz šta ja prolazim, da to moramo u isto vreme - u suprotnom ne možemo da budemo zajedno.

Share this article