NOVAK PONOVO POKAZAO VELIČINU: Britanka udata za Hrvata začepila usta svim Đokovićevim kritičarima (FOTO)

Svi znamo da je Novak Đoković čovek velikog srca i da uvek gleda da izađe u susret svojim fanovima.

Ovoga puta, čovek koji je kriv zbog histerije na aerodromu bio je novakov vozač, koji kao što je to običaj, držao je tablu sa njegovim imenom i prezimenom iako mnoge slavne ličnost praktikuju da se kriju iza alijasa kada se pojavljuju na ovako javnim mestima.

PROČITAJTE JOŠ Porodica Đoković stigla u Visoko: NOVAK ODVEO JELENU U OBILAZAK MISTERIOZNE PIRAMIDE U BOSNI (VIDEO)

Ta tabla je zapala za oko jednoj Britanki, naravno velikoj ljubiteljki našeg Novaka i Jelene, mirno je sačekala tenisera i pokušala da dobije selfi što nije ništa novo. Ipak, novo je taktika koju je pokušala da uradi ekipa francuske televizije koja više ne pokušava da samo isprovocira Novaka već i njegove fanove! Evo šta je ona napisala o tom događaju.

 

- Ljudi, slikala sam se sa Noletom... Ispunio mi se san. Otišla sam na aerodrom u Nici i čekala let za Dubai i tamo sam videla vozača koji je držao tablu u ruci sa imenom Novaka Đokovića, naravno da nisam bila jedina koja je to primetila pa su se brzo stvorile i TV ekipe. Da stvar bude luđa, francuska TV ekipa je na kraju i mene intervjuisala i pogodite šta su me pitali:Da li je istina da Nole nije voljen kao Rafa i Rodžer!'' Naravno da sam im odbrusila i rekla da je Nole voljen širom sveta ne samo u Srbiji! Čak sam na kraju dodala da mi je muž Hrvat i da i pored toga volimo Noleta!''

Share this article