OD KORONA VIRUSA OBOLELI I TOM HENKS I NJEGOVA SUPRUGA: Osetili su simptome uobičajene prehlade i odmah rešili da se testiraju

Da virus ne obilazi ni poznate primer je i jedan od omiljenih srpskih glumaca Tom Henks.

On i njegova supruga Rita Vilson (63) testirani su pozitivno na korona virus, objavili su oboje na svojim Instagram nalozima u sredu uveče.

Par je trenutno stacioniran u Australiji, gde slavni Oskarovac snima film o Elvisu Prisliju, a i Rita i Tom su apelovali na javnost da vodi računa.

 

Henks je otkrio da su on i supruga osetili simptome koji su uključivali uobičajenu prehladu, bolove u telu i groznicu pre nego što su odlučili da se testiraju.

tom-henks-sa-suprugom-profimedia

*Foto: Profimedia

"Rita i ja smo smo dole u Australiji. Osećali smo se pomalo umorno, kao da smo prehlađeni, i neke bolove u telu. Rita je imala groznicu koja se čas pojavljivala, čas nestajala. Blagu temperaturu takođe. Kako bismo ispravno radili stvari, što je sada neophodno širom sveta, testirali smo se na korona virus, i rezultati su pozitivni", napisao je glumac na Instagram storiju.

   

"I sad. Šta dalje? Medicinski radnici imaju protokole koji moraju da se poštuju. Mi Henksovi ćemo biti testirani, pod nadzorom i izolovani onoliko dugo koliko to od nas zahteva javno zdravlje i sigurnost. Obaveštavaćemo javnost o svemu. Vodite računa o sebi", dodao je Henks.

Spekuliše se da je holivudski par odseo u hotelu Peppers Broadbeach, istom onom kao i 44-godišnji kineski državljanin koji je jedan od prvih zaraženih korona virusom u Australiji, prenosi "The Advertiser".

U Republici Srbiji do 8 časova, 13. marta 2020. godine, registrovano je 7 novoobolelih što je ukupno 31 potvrđen slučaj COVID-19. Na Institutu Torlak testirano je  ukupno 214 osoba.

Share this article