POTEZ ZA DIVLJENJE Kristijano Ronaldo svoje hotele pretvara u bolnice i plaća sve troškove lečenja (FOTO)

Napadač Juventusa jš jednom je pokazao da je veliki humanitarac

Kristijano Ronaldo godinama ulaže u vlastiti lanac hotela Pestana CR7, a sad je sve svoje hotele u Portugalu odlučio ustupiti za potrebe lečenja zaraženih koronavirusom.

Njegovi luksuzni hoteli u Lisabonu i Madeiri tako će od sledeće nedelje postati bolnice za zaražene. Smeštaj će biti besplatan, a Ronaldo će pokriti i sve troškove lečenja, kao i plate lekara, medicinskih sestara i ostalog osoblja, piše Marca.

 

Portugal zasad nije tako jako pogođen koronavirusom kao Italija, pa je Ronaldo odlučio u samoizolaciji ostati na rodnoj Madeiri. U Portugalu je zasad zabeleženo 78 zaraženih.

Superzvezda Juventusa u petak se oglasila na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ: OD KORONA VIRUSA OBOLELI I TOM HENKS I NJEGOVA SUPRUGA: Osetili su simptome uobičajene prehlade i odmah rešili da se testiraju

"Svet prolazi kroz teške trenutke koji traže brigu i pažnju svih nas. Danas vam ne pišem kao fudbaler, nego kao sin, otac i ljudsko biće koje je zabrinuto svime što se dešava i što utiče na ceo svet. Vrlo je važno da pratite savete Svetske zdravstvene organizacije (WHO) i vladajućih struktura o tome kako se nositi s aktuelnom situacijom", napisao je Ronaldo na svom Instagramu i dodao:

"Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih drugih interesa. Moje misli su s onima koji su izgubili bliske osobe, a saosećam s onima koji se bore s virusom, kao što je to moj saigrač Danijele Rugani. Naravno, pružam podršku istinskim profesionalcima koji se brinu za zdravlje drugih ljudi i tako rizikuju vlastite živote", prenosi Index.hr.

Ovakvi potezi su vredni svakog divljenja i vraćaju veru u čovečanstvo, šta vi mislite o svemu ovome, napišite nam u komentarima na Fejsbuku

Share this article