PREPOLOVILA SE: Divna Karleuša otkrila svoju tajnu mršavljenja! (FOTO)

Poznata bivša voditeljka Divna Karleuša poslednjih godinu dana konstantno mami komplimente zbog svog fizičkog izgleda, piše Story.rs.

Naime, Divna je uspela da skine zavidan broj kilograma, a kolika je transformacija kada je njen izgled u pitanju, rešila je da otkrije sama.

Kako je poručila, ona nema komplekse i zato je rešila da na društvenoj mreži Fejsbuk objavi fotografiju odpre osam godina i otkrila na koji način je smršala:

Pošto sam osoba koja nema komplekse, podeliću ovu fotografiju sa vama (malopre mi je poslala drugarica). Ja sam ova u lila košulji, pre 8 godina! Bože, ni sama sebe nisam prepoznala!!! Neka ovo bude stimulans svim bucama!

Nemam vremena pojedinačno da vam odgovorim kako sam skinula kilograme, zato ću ovde napisati - znate vi odlično! Kao i ja što sam znala, ali sam tražila izgovore! Morate ozbiljno da rešite!!! Smanjite obroke, večeru totalno izbacite, šetajte, brzo hodajte, idite u teretanu, oznojite se!!! (može i neka druga fiskultura)Ne može brzo, niste se brzo ni ugojili! Moje slabljenje traje skoro 4 godine, i još uvek...

Mažite kožu da vam ne ostane višak, mazite i volite sami sebe (ja imam sreću da imam predivnu, elastičnu kožu i nemam ni malo viška, ali se stalno "mackam") Uživacete sa svakim kilogramom manje, ide leto, valja u kupaći! Ja sam već nabavila 5 minimalnih! Ponosna sam na sebe, pobedila sam zavisnost o hrani! (još sad cigarete da rešim...) Sve ide iz glave, zato je najvažnije da ozbiljno odlučite!!! I da... zaljubite se... makar u sebe! Još uvek ne verujem da sam ja ovo... Želim vam lep ostatak dana! Nebo je granica!!! Dominacija!!!" - napisala je Karleuša uz fotografije.

(Izvor: Story.rs)

 

Share this article