SADA I ZVANIČNO DOKAZANO: Anđelina Žoli mrzi Srbe! Procureli tajni dokumenti!

Mržnja holivudske glumice Anđeline Džoli prema Srbima nedvosmisleno je potvrđena nakon što su procurili tajni dokumenti.

Reč je o dokumentima koji pokazuju da je usko sarađivala sa Haškim tribunalom, gde su uglavnom osuđivani Srbi za zločine i protiv kojih je podnet najveći broj optužnica.

Iz prepiski koje je vodila sa bivšim glavnim tužiocem Međunarodnog krivičnog suda Luisom Morenom Okampom, a koje su razotkrivene tek nedavno tačno se vidi kako joj ovaj Argentinac zahvaljuje što je snimila antisrpski film o ratu devedesetih "U zemlji krvi i meda", a u kojem tvrdi da su Srbi silovali na desetine hiljada žena i dečaka u BiH.

 

Okampo, istina, nije bio deo suda koji je presuđivao Srbima, ali je kao tužilac u Hagu (u Tribunalu koji se bavio zločinima u afričkim zemljama) bio član tužilačkog lobija koji je "pokrivao" predmete u oba suda. Zahvaljujući anagažmanu Žolijeve i njene veze sa Okampom, Srbi su predstavljeni kao monstrumi, a na desetine njih osuđeno je i kažnjeno na višedecenijske robije.

Žolijevoj na dušu idu misteriozne smrti Srba u Hagu, ali i sudbine između ostalih i Radovana Karadžića i Ratka Mladića, koji su još uvek u Hagu.

Upravo zobg nesvakidašnje lepote koja ju je postavila na pijedestal u Holivudu, Anđelina Žoli služila je kao mamac za "prljave radnje" bivšeg haškog tužioca.

Za bivšu suprugu Breda Pita spekulisalo se i da radi za Pentagon i CIA.

Zadatak joj je bio da namami najveće zlikovce, prema oceni Amerkinaca, da se sastaje sa njima, izvlači informacije i pomogne da ih sud što pre privede.

(Izvor: alo.rs / Srpski Telegraf)

Share this article