Svaštara

Preterana briga ostavlja posledice namentalno i na fizičko zdravlje. Može da izazove stres, depresiju, umor i loše zdravstveno stanje.

Nemački, engleski, francuski – svaki jezik poseduje svoji ustaljene fraze i izraze. Poznavanje takvih fraza značajno olakšava proces komunikacije sa pripadnicima određene jezičke zajednice.

Zaustavljen između tezgi, okružen pijačnim žamorom i živopisnom slikom prodavaca, jedan mali Beograđanin privukao je pažnju violoniste Danila Anđelkovića (36), koji je odlučio da specijalno za njega odsvira jedan komad.

Pune tri godine, ovaj beskućnik je sjedio na istom mjestu u jednoj ulici u Websteru u Texasu.

Sigurno ste bar jednom sreli osobu ili negde pročitali da je jedna od najvažnijih stvari koje treba da naučite u životu da ne rasipate vreme i energiju na ljude koje ne možete da usrećite. I u pravu su - nikome to nije pošlo za rukom, pa neće ni vama!

Lexi i CJ su divan par, kako fizičkom pojavom tako i zbog onoga što osjećaju jedno prema drugome. Naime, kada čujete šta su izjavili jedno drugom za vrijeme svog vjenčanja, shvatit ćete koliko je divna njihova ljubav.

Niko ne voli kada se na zidovima, i u ćoškovima plafona, pojavljuje  paučina.

Page 1 of 98