Neverovatne stvari se mogu naći pod zemljom. Od kostiju dinosaurusa do prelepih pećina i mnogo istorije koja se nalazi pod našim nogama i čeka da bude iskopana. Ponekad se takva mesta nalaze baš u našim dvorištima.

Dizajneri kompanije "Kiuho Song & Boa Oh" osmislili su utičnicu Window Socket, koja koristi solarnu energiju.

Novinari CorriereTV-a snimili su prosjakinju koja satima bosa prosjači usred Milana. Nakon što joj završi ‘smena’, prosjakinja se odjednom pretvara u zdravu osobu…

Jonas ima 24 godine i voli slušati muziku i razgovarati sa prijateljima na pametnom telefonu. On će ubrzo proći kroz iskustvo koje će promijeniti njegov život.

Lepota je reč snažnija od bilo kog prideva. Zbog nje žene padaju u očaj. Ona ih tera da drže stroge dijete i podvrgavaju se plastičnoj hirurgiji.Međutim , zar ta reč ne podrazumeva nešto više? Zar nije u pitanju “ono nešto” što se ne može svesti samo na naš spoljašnji izgled? Šta je to što ženu čini lepom, a ne izazovnom ili seksi?

Svi nekako žude da žive u velikim gradovima, svetskim prestonicama, ali pravi život, u skladu sa prirodom i daleko od buke i zagađenja, odvija se u malim mestima, seocima širom planete.

Page 1 of 164