Nedavno je na profilu jedne Beograđanke osvanula zanimljiva i lepa priča koja nam vraća veru u romantiku i ljubav na prvi pogled, ali i dokazuje da nisu baš svi muškarci kukavice, već umeju da budu i pravi šarmeri. Priču prenosimo u celosti uz odobrenje autorke.

Američki par ubijen je dok su putovali biciklom oko sveta, u terorističkom napadu za koji je odgovornost preuzela Islamska država.

Ivana Petrović je dama iz Leskovca o kojoj se ovih dana priča na društvenim mrežama, a sve zbog njenog opisa letovanja u Grčkoj. Posle ovog iskustva, kaže, jeftina letovanja više ne dolaze u obzir, a evo i zašto.

Većini se sigurno bilion puta desilo da vas sačeka neverovatan red u banci, da su službenice pomalo neljubazne, da uvek otkrijete neko novo pravilo koje vam onemogućava da završite posao, da iznervirani napustite šalter i pomislite: „Ko je ovde lud?“

Na Fejsbuku se pojavilo pismo koje je postalo hit u BiH i izazvalo različite reakcije javnosti.

Američki predsednik Donald Tramp nazvao je crnogorskog premijera Duška Markovića "kreštavom propalom kučk*m" nakon objave snimka posle prošlogodišnjeg NATO samita, navodi u svojoj knjizi bivša asistentkinja u Beloj kući Omarosa Menigolt Njumen.

Page 1 of 548