Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak na kojem se vidi grupa raspevanih muškaraca koji uživaju uz pesmu Ere Ojdanića koja nosi naziv "Pauk".

Većina ljudi se tetovira samo zbog estetike, no ovi primjeri pokazuju ljude koji su tetovažom htjeli prekriti ili čak nadopuniti svoje ožiljke ili "nedostatke" poput promjena na koži ili amputiranih dijelova tijela. Rezultat je genijalan. Pogledajte i uvjerite se sami. 

Snimak zagrebačkog penzionera koji je dao originalan odgovor na pitanje da li se boji gripa postao je jedan od najviralnijih videa u regionu.

Umetničko klizanje je uvek privlačilo pažnju publike širom sveta, ali je u poslednje vreme u zapećku. Međutim, jedva klizačica je rešila da ga vrati na veliku scentu interesantnim nastupom.

Ljudima je očigledno s vremena na vreme potreban novi potpuno besmislen izazov koji će ih zabaviti. Ovih dana svuda viđamo #10yearchallenge koji verovatno ima namenu da pokaže koliko su se prolepšali ili poružneli, da li su propali ili procvetali, a sudeći po reakcijama najpoželjniji komentar koji mogu da dobiju je - nisi se NIŠTA promenio/la.

"Zima zima, e pa šta je, ako je zima nije lav", u tom maniru je nastao viral koji dolazi sa ulica Hrvatske. Takav je period da se grip epidemijski širi i mi tu očigledno ne možemo ništa. Međutim, za jednog penzionera sve je to jedna velika farsa.

Page 1 of 651